Süper Lig Beşiktaş-Gaziantep Karşılaşması

Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Beşitkaş-Gaziantep FK karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapılıyor.

06.01.2022-13:29 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-22:13) Süper Lig Beşiktaş-Gaziantep Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, kendi evinde Gaziantap FK'yı  Batshuayi'nin golüyle 1-0 yeniyor.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Gaziantep FK karşılaşması hem zirve hattını hem küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Beşiktaş'ta bu sezon geçtiğimiz sezonu iki kupayla kapatan Teknik Direktör Sergen Yalçın ile haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından yollar ayrılırken takım U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli'ye emanet edilmişti. Önder Karaveli'nin takıma gelişiyle birilkte son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken siyah beyazlılar son olarak Katar'da oynanan Süper Kupa karşılaşmasında Antalyaspor'u penaltıların ardından mağlup ederek kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı. Konuk ekip Gaziantep Futbol Kulübü ise Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde oldukça istikrarlı bir form grafiği sergiliyor. Gaziantep'te Muhammet Demir, Alexandru Maxim ve Figueiredo'nun yükselen form grafiği hücüm hattında büyük bir etkinlik sağlarken, savunma hattında ise özellikle kaleci Günay Güvenç'in kalede göstermiş olduğu performans yüzleri güldürüyor.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Beşiktaş ile Gaziantep Futbol Kulübü  arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 14 Ocak Cuma günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Beşitkaş-Gaziantep FK karşılaşması saat 20:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Beşiktaş ile Gaziantep Futbol Kulübü arasında oynanacak olan kritik mücadele Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Beşitkaş-Gaziantep FK karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Beşitkaş-Gaziantep FK karşılaşmasının hakemi Arda Kardeşler olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Beşitkaş-Gaziantep FK karşılaşmasının VAR hakemi Erkan Engin olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Beşiktaş : Ersin, Rosier, Necip, Welinton, Rıdvan, Josef, Pjanic, Emirhan, Ghezzal, Güven, Batshuayi

Gaziantep FK : Günay Güvenç, Djilobodji, Tosca, Ertuğrul Ersoy, Doğan Erdoğan, Vetrih, Furkan Soyalp, Recep Niyaz, Sagal, 

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadeleler keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinde Gaziantep'te oynanan karşılaşmada taraflar sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmıştı. Beşiktaş ile Gaziantep arasında oynanan son 5 karşılaşmaya baktığımız zaman 2 karşılaşmada Beşiktaş, 2 karşılaşmada ise Gaziantep FK sahadan galibiyetle ayrılmıştı ve 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal