Galatasaray Selçuk İnan ve Necati Ateş'e Veda Mesajı Paylaşımı Yaptı

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından görevden ayrılan Necati Ateş ve Selçuk İnan ile ilgili bir veda paylaşımı yaptı.

16.01.2022-10:20 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-10:30)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da özellikle lig ve Türkiye Kupası'nda yaşanan kötü gidişatın ardından sürpriz bir şekilde Teknik Direktör Fatih Terim ile yollar ayrılmıştı.

YAŞANAN AYRILIK ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Fatih Terim ile yaşanan ayrılığın ardından Selçuk İnan ve Necati Ateş, sosyal medya üzerinden kulübe veda etmişti.

KULÜP SESSİZLİĞİNİ KORUMUŞTU

Sarı kırmızılı kulüp ise Selçuk İnan ve Necati Ateş'in ayrılığının ardından yaptıkları paylaşım karşısında sessizliğini korumuştu.


NECATİ VE SELÇUK'A VEDA EDİLDİ

Galatasaray'da yaşanan ayrılıkların ardından kulüpteki sessizlik bozuldu. Sarı kırmızılı ekip resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamayla birlikte Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcıları Necati Ateş ve Selçuk İnan için bir veda mesajı paylaştı.


GALATASARAY'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesi üzerinden Necati Ateş ve Selçuk İnan ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada ;

' Futbol A Takımı için yaptığınız çalışmalarla Galatasaray'a katkı sağladınız. Hizmetleriniz ve başarılarınız, sarı kırmızının şanlı tarihinde hak ettiği değerli yeri alacaktır. Kariyerinizin bundan sonraki adımlarında sizlere başarılar diliyor, camiamız adına teşekkür ediyoruz. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal