Antalyaspor Cephesi Fenerbahçe Maçının Ardından Hakeme İsyan Etti

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Francıscus Groenendıjk, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynadıkları Fenerbahçe karşılaşmasında aldıkları 1-1'lik beraberliğin ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

16.01.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-09:29)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor, kendi sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği mücadelede sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe'nin golünü Jose Sosa kaydederken, Antalyaspor'da ise Doğukan Sinik topu ağlarla buluşturdu.

HAKEM KARARLARINA İSYAN ETTİLER

Kırmızı beyazlı ekip, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından tartışmadaki hakem kararlarına isyan ederken, faul olmayan bir pozisyondan gol yediklerini işaret etti.


MAÇ SONU AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Francıscus Groenendıjk, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

FAUL OLMAYAN POZİSYONDAN GOL YEDİK

3 puan istedik ama 1 puan aldık. Daha çok fırsat bulan, pozisyon bulan, istekli olan taraf bizdik. Taraftarımız çok iyiydi, desteğiyle bizi ateşledi. Son haftalarda kötü sonuç almamıza rağmen bize destek oldular. Kötü sonuçlara rağmen bizi desteklemeleri önemliydi. Faul olmayan pozisyondan gelen topla golü yedik. İki puana mal oldu.


BU HAKEMİ İNŞALLAH BİR DAHA GÖRMEYİZ

İnşallah bu hakemle bir daha maçlarımızda kendisiyle görüşmeyiz. Rizespor maçına hazırlanacağız. O maçı kazanacağımızı biliyorum. Rize’yi yenmemiz gereken bir rakip. Paniğe gerek yok, iyi oynuyoruz iyi mücadele ediyoruz. Önümüzdeki maçlardan amaçladığımız puanları toplayacağımızı düşünüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal