Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Antalyapsor Maçının Ardından Açıklamalar

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımın başında çıktığı ilk karşılaşmada Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak sahadan 1-1'lik galibiyetle ayrıldı.

16.01.2022-09:11 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-09:11)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu Antalyaspor deplasmanında Jose Sosa ile 1-0 öne geçtiği mücadelede karşılaşmanın son bölümünde kırmızı beyazlı ekipten Doğukan Sinik'in golüne engel olamadı ve iki ekip sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

İSMAİL KARTAL İLK MAÇINA ÇIKTI

Sarı lacivertli ekipte Teknik Direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna geçtiğimiz günlerde İsmail Kartal getirilmişti. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkan Fenerbahçe sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

MAÇTAN SONRA YAPTIĞI AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

GOLDEN SONRA MECBURİ DEĞİŞİKLİKLER YAPTIK

İyi mücadele ortamında ilk yarıyı tamamladık. Her iki takımda iyi mücadele etti. İkinci yarıya iyi başlayamadık. Antalyaspor üzerimize gelmeye başladı o ara. Yaptığımızı değişikliklerden sonra oyuna ortak olduk. Bazı bölümlerde oyunun kontrolünü elimize geçirdik, daha sonra gol geldi. Golden sonra da kalecimizin sakatlığından dolayı da mecburi değişiklikler yaptık.


DAHA GÜÇLÜ BİR FENERBAHÇE OLACAK

Her ne kadar eksik oyuncumuz olsa da biz Fenerbahçe futbol takımı olarak her zaman, her yerde kazanmak için sahaya çıkarız ama olmadı. Topla oynama yüzdelerinde rakipten üstünüz, pas yüzdemiz üstün, hücum anlamında üretken değildik. İyi olan tarafımız disiplinli oynadık. Savunma anlamında disiplinli oynadık. Bazı oyuncularımız büyük mücadeleler verdiler. Ferdi dörtlünün solunda ilk defa oynadı. Muhammed’i oyuna aldık elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. 3 puanla evimize gitmeyi çok istiyorduk ama olmadı. Rakip takımı da tebrik ediyorum iyi mücadele ettiler. Biz oyuncularımızla beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Aramıza katılacak oyuncularla Fenerbahçe daha iyi olacaktır. Daha güçlü bir Fenerbahçe olarak sahada daha iyi sonuçlar alacağız.

SAKATLANAN BERKE ÖZER İLE İLGİLİ OLARAK...

Berke Özer'in durumu belli değil. Ciddi olup olmadığın yarın MR sonuçlarına göre belli olacak. İnşallah bir şey yoktur.

3 KULVARDA MÜCADELE EDEN TEK TAKIMIZ

Bazı oyuncuları mecburi değişiklik yaptık, ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Topla oynuyoruz ama hücum bölgesinde üretken değiliz, kaleye daha fazla şut atmamız daha fazla orta yapmamız lazım. Ortayı da boşa değil arkadaşınla buluşturacak zamana ihtiyacımız var ama benim de öyle zamanım yok. 3 günde bir maç yapıyoruz. Zamanı da kendimiz oluşturacağız. Ufak ufak hücum organizasyonları olarak Fenerbahçe’yi istediğimiz yere getirmeye çalışacağız. Fenerbahçe şuan 3 kulvarda mücadele ediyor. Şuan Türkiye’de 3 kulvarda mücadele eden tek takım o da Fenerbahçe. O takımın o kadar da içi boş değil. Güçlü ve kaliteli oyuncular var. Ben bu takıma ve oyuncularıma güveniyorum. Şuan belki ufak tefek aksaklıklar var ben kendim de dile getiriyorum. Açık açık söylüyorum her şey ortada görünüyor bunları düzeltmek bizim işimiz. Zamana ihtiyaç var ama zamanımız da yok.


LÖV GÖREVE GELİRSE GÖREVE DEVAM EDECEK Mİ?

Fenerbahçe’ye hayatım boyunca boş kağıda imza attım. Sezon sonuna kadar kaç yıl bizim aramızda öyle bir sorun olamaz. Fenerbahçe ihtiyacı olunca her dönem her zaman ben göreve davet edilirsem elimden gelenin en iyisin yaparım. Löw konusu bugün konuşulacak mevzu değil. Takımımızla ilgili en çabuk hızlı şekilde takımı toparlamak daha fazla başarılı olmak için çalışmaya devam edeceğiz” cevabını verdi.

OYUNCULARIMIZ BAZI MAÇLARDA DEMORALİZE OLDU

5-6 oyuncumuz gayet güzel müthiş performans ortaya koyuyor bazı oyuncularımızın performansları düşük olabilir. Son zamanlarda iyi sonuçlar gelmediği için bazı maçlarda da bu oyuncular demoralize oldular. 3 şeyle ilgileniyorum, oyuncularımızın psikolojik olarak motivasyonunun yukarı çekmeye çalışıyorum, özgüvenlerini kazanmalarını sağlamaya çalışıyorum. İki fizik olarak onları geliştirmeye çalışıyorum. 3 oyuncu sistemi olarak taktik olarak bir şekilde dizayn etmeye çalışıyorum. Bu arada da ben oyuncularımın 3 şey üzerinde yoğunlaşırken bunları başarabilirsem inşallah başarırım. Hedefim 3 puanın hangisini alırız kaç tanesini alırız bilemiyorum ama 3 kupada da mücadele ediyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal