Sivasspor'da Rıza Çalımbay Trabzonspor Maçının Ardından Konuştu!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynadıkları zorlu Trabzonspor karşılaşmasında aldıkları galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

15.01.2022-20:03 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-20:03)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında lider Trabzonspor ile kendi evinde karşı karşıya gelen Sivasspor sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmada Sivasspor'un golünü Leke James kaydederken bordo mavili ekipte ise Abdülkadir Ömür eşitlik golünü kaydetmeyi başardı.


RIZA ÇALIMBAY'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynadıkları Trabzonspor karşılaşmasında aldıkları 1-1'lik beraberliğin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bizim bütün amacımız geçen hafta kazandığımız çok güzel bir maç vardı. O maçı daha da anlam kazanması için bu maçı da iyi bir şekilde bitirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik maçın başından sonuna kadar. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Her iki takım da galibiyet için oynadı hiç kimse beraberliği düşünerek oynamadı. O yüzden de mükemmel bir lig maçı oldu. Tabii baktığımızda eksikle çıktık. Toplam 21 oyuncunun 14 tanesi yerli arkadaşımızdı. Gayet iyi şekilde de mücadele ettiler hepsi. Özkan iyi oynadı. Zaman geçtikçe daha da iyi olacaktır. Bence güzel bir lig maçı oldu. Çok iyi ve kaliteli bir kadroya sahip. Bunun üstüne daha da koyarak gidiyor Trabzonspor oyuncu kalitesi olarak. Biz hiçbir zaman bu maçta da ne oyundan koptuk ne mücadeleden koptuk. Çok güzel bir şekilde maçı tamamladık. ' ifadelerini kullanarak karşılaşma hakkında bir değerlendirmede bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal