Süper Lig Antalyaspor-Fenerbahçe Karşılaşması

Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapmayı başladı.

06.01.2022-14:04 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-20:57) Süper Lig Antalyaspor-Fenerbahçe Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ


Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde çıktığı Antalyaspor deplasmanında galibiyetle tanışamadı. Mücadele 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşması zirve hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Konuk ekip Fenerbahçe'de sarı lacivertli taraftarların Başkan Ali Koç ve takıma yoğun protestosu devam ediyor. Sarı lacivertli ekipte geçtiğimiz haftalarda sezon başında takımın başına getirilen Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yollarını ayırmıştı. Fenerbahçe ligin ikinci devresinde arka arkaya galibiyetler alarak lider Trabzonspor'a yaklaşmak isterken deplasmanda oynayacağı zorlu Antalyaspor karşılaşmasına büyük bir önem gösteriyor. Konuk ekip Antalyaspor'da ise Nuri Şahin yönetiminde oynanan oyun büyük bir beğeni toplarken kırmızı beyazlılar ligin ikinci yarısında alacağı galibiyetler ile birlikte küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Süper Kupa'da Katar'da oynanan karşılaşmada kupayı Beşiktaş'a kaptıran Antalyaspor kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasında alacağı galibiyet ile birlikte taraftarlarının yüzünü güldürmek istiyor.

NE ZAMAN OYNANACAK?

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 15 Ocak Cumartesi günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan kritik mücadele Antalya Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının hakemi Atilla Karaoğlan olarak açıklandı

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının VAR hakemi Hakan Ceylan olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Antalyaspor : Boffin, Veysel Sarı, Naldo, Kudryashov, Bünyamin Balcı, Güray Vural, Fredy, Poli, Ghacha, Doğukan Sinik, Wright.

Fenerbahçe : Berke Özer, Bright Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Kim Min-Jae, Miha Zajc, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Mesut Özil, Serdar Dursun.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadeleler keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında Süper Lig'in ilk devresinde Kadiköy'de oynanan karşılaşmada Fenerbahçe rakibi Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan son 5 karşılaşmaya baktığımız zaman 3 karşılaşmada sahadan galip olarak ayrılan taraf Fenerbahçe olurken 2 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı ve Antalyaspor son 5 karşılaşmada Fenerbahçe'ye karşı galibiyet alamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal