A Milli Kadın Basketbol Takımımız Hazırlıklar İçin Slovenya'ya Gidiyor

27 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında Letonya ve Sırbistan tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan 2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası için A Milli Kadın Basketbol takımımız, bugün Slovenya'ya gidecek.

20.05.2019-14:00 - (Son Güncelleme: 20.05.2019-14:01)

2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Kadın Basketbol takımımız, kamp çalışmaları için bugün Slovenya’ya doğru yola çıkacak. Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamada, ay-yıldızlı ekip bu akşam İstanbul’dan uçakla başkent Ljubljana’ya doğru hareket edecek.

28 Mayıs Salı gününe kadar kamp çalışmalarına devam edecek olan temsilcilerimiz, 31 Mayıs Cuma günü hazırlık turnuvası için İspanya’ya geçecek. İspanya'da Macaristan ve Letonya Milli Takımlarının yer alacağı turnuvada mücadele edecek A Milli Kadın Basketbol Takımımız, 3 Haziran Pazartesi günü İstanbul’a dönecek ve 6 Haziran’da hazırlık maçları için bu kez Letonya’nın yolunu tutacak.

Letonya’da Belarus ve Letonya ile mücadele edecek olan ay-yıldızlılar, 9 Haziran'da İstanbul’a dönecek. 13 Haziran tarihinde Fransa'ya gidecek olan millilerimiz ev sahibi ekip, Rusya ve Sırbistan’ın da yer alacağı turnuvada mücadele edecek.

21 Haziran Cuma günü ise Avrupa Şampiyonası için Sırbistan’a gidecek olan Milli Kadın Basketbol Takımı, 22-23 Haziran tarihinde Sırbistan ile ikili temas maçları oynayacak. Ay-yıldızlı ekip, son olarak 27 Haziran Perşembe günü ise İtalya ile Avrupa Şampiyonası’nda ilk maçını oynayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal