9 Senenin Ardından Tarihi Yarımadada F1 Rüzgarı

9 sene sonra İstanbul’a geri dönen F1 Türkiye Grand Prix’si için tarihi yarımadada tanıtım filmi çekildi. F1 araçlarını İstanbul caddelerinde gören yarış sevdalıları oldukça heyecanlandı.

10.11.2020-14:34 - (Son Güncelleme: 10.11.2020-14:26)

9 senenin ardından Türkiye’ye dönen ve 13-14-15 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapılacak Formula 1 Türkiye Grand Prix'ten önce İstanbul’da tarihi yarımadada tanıtım filmi çekimi yapıldı. Çekimler sebebiyle Fatih’te sahil Sirkeci’ye kadar olan kısmı trafiğe kapatıldı. Çekici ile tanıtım film çekimlerinin olacağı yere getirilen F1 araçları, tarihi yarımadada görsel şölen yaşattı. Onlarca yarış meraklısı da o dakikalara tanık olmak ve cep telefonlarına kaydetmek için Sarayburnu sahilinde hazır halde bekledi.

F1 araçlarını seyreden gençlerden Musa Çerçe, şu ifadeleri kullandı:

'Formula 1’i çok sıkı takip ediyorum. Benim için ilginç duygu. Yarışa bilet de almıştım ama pandemiden dolayı iptal oldu. Sokakta böyle bir şeye tanık olmak iyi bir deneyim oldu benim için.'

Başka bir yarış meraklısı Emre Çetin de, 'Severek takip ettiğimiz bir etkinlik. İstanbul’da olması bizim için çok iyi. Sevdiğimiz araçları burada görüyoruz. Keşke İstanbul asıl Formula takvimine de eklense çok istiyoruz' diye konuştu.

F1 Türkiye Grand Prix’si 15 Kasım tarihinde günü saat 13.10’da başlayacak. Yarıştan bir gün evvel yapılacak sıralama turları da 15.00’te yapılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal