F1 Biletleri Satışa Çıkıyor!

Formula 1 Türkiye Grand Prix'i için biletlerinin satışı hakkında resmi açıklama geldi. Günlüğü 30 TL olan biletler 15 Eylül Salı günü internet üzerinden satışa çıkacak.

11.09.2020-12:49 - (Son Güncelleme: 11.09.2020-12:44) F1 Biletleri Satışa Çıkıyor!

9 sene aranın ardından ülkemize geri dönecek olan Formula 1'de Türkiye Grand Prix 13 - 15 Kasım tarihleri içerisinde yapılacak. Bu açıdan Intercity İstanbul Park'ta gerçekleştirilecek organizasyonda en merak edilen başlıklarda biri biletlerin ne zaman satışa sunulacağıydı. Konuyla alakalı resmi açıklama yapıldı. Günlüğü 30 TL olan biletler 15 Eylül Salı günü internet üzerinden satışa çıkacak.

Formula 1 İstanbul'un 3 günlük fiyatı şu şekilde:

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, verdiği demeçte, Formula 1 biletlerinin herkes için ulaşılabilir olmasını istediklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Formula 1'i ülkemize geri getirmek için maddi manevi çok çaba harcadık. Formula 1'i ülkemize geri getirme görevinin Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bize verilmesinin ardından, böylesine zorlu zamanlarda devletimize yük olmadan bu dev organizasyonu ülkemize kazandırdık. Bu gayreti sadece Formula 1'i ülkemize geri getirme noktasında da bırakmadık.

Türkiye'nin çok özlediği bu organizasyon için halkımızı da mutlu etmek amacıyla büyük çaba sarf ettik. Formula 1 yönetimiyle bilet fiyatlarına ilişkin yoğun görüşmeler yaptık. Bu çaba sayesinde dünyanın en heyecanlı pisti Intercity İstanbul Park'a özel, dünyanın en ucuz Formula 1 biletlerini halkımızla buluşturacağız. Tüm dünyanın büyük heyecanla takip edeceği bu yarışın biletlerini, ülkemizde her bütçeye uygun aralıklarla satışa sunuyoruz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal