3 Katılım bankasından sıfır faizli kredi imkanı geldi! 100.000 TL'ye kadar yüzde 0 faizli kredi koşulları belli oldu!

Türkiye'nin katılım bankalarından sevindirici haber geldi. İşte 3 banka müşterilerine sıfır faiz ile kredi imkanı sundu. Yüksek ihtiyaç kredisi faizleri nedeniyle hem taksit tutarları hem de geri ödemeler büyük ölçüde artış yaşanmaktadır. Bu nedenle acil nakitte ihtiyacı olanlara 3 katılım bankası üzerine sıfır faizli kredi imkanı geldi. İşte, yüzde 0 faizli krediler hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

27.06.2022-17:29 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-17:29) 3 Katılım bankasından sıfır faizli kredi imkanı geldi! 100.000 TL'ye kadar yüzde 0 faizli kredi koşulları belli oldu!

Bankalardan müşterilerine sevindirici haber geldi. Ziraat Katılım, KuveytTürk ve Vakıf Katılım müşterilerine sıfır faiz ile kredi imkanı tanımlandı. Türkiye'nin katılım bankalarından %0 faizli kredi desteği gelmesi üzerine vatandaşlar kimlerin yararlanabileceğini ve tutarın ne kadar olacağını araştırmaya başladı. İşte, sıfır faiz ile kredi almak için tüm detaylar...

sıfır faizli kredi

Ziraat Katılım faizsiz kredi desteği

Ziraat Bankasının kuruculuğu ile vatandaşlarla buluşan Ziraat Katılım tüm müşterileri için yüzde sıfır faiz oranı ile ihtiyaç kredi vereceğini duyurdu. Acil harcamalar için geçerli olan nakit para için yüzde sıfır faiz oranı ile kredi çekmek mümkün.

50.000 TL'ye kadar kredi tutarlarında 36 ay vade

50.001 TL - 100.000 TL arası kredi tutarlarında 14 ay vade

100.000 TL üzeri için ise 12 ay vade seçeneği bulunmaktadır.

sıfır faizli kredi

KuveytTürk faizsiz ihtiyaç finansmanı

Katılım bankacılığı faizsiz kredi imkanını başlattı. En köklü katılım bankalarından olan KuveytTürk'de faizsiz kredi vereceğini açıkladı. İhtiyaç kredisi başlığı altında eğitim, seyahat, sağlık ve daha nice harcamalar için yüzde sıfır faiz imkanıyla kredi verilmektedir. 36 ay vade imkanı ile tanımlanan kredi için internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

sıfır faizli kredi

Vakıf Katılım faizsiz ihtiyaç kredisi

Vakıfbank tarafından müşterilerine sevindirici haber geldi. Acil nakitte ihtiyacı olanlara özel olarak yüzde sıfır faiz ile ihtiyaç kredisi verildiği açıklandı. Bunun yanı sıra 36 ay vade imkanı ile düşük kar ile her aylık taksit tutarının daha uygun olması amaçlanıyor. 10 bin TL ihtiyaç kredisi için 36 ay vade ile %0 faiz oranıyla beraber %2.09 kar payı hesaplanmıştır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal