Gelin Adayı Solmaz Karakolluk Oldu!

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekranlara gelen izdivaç programında fenomen olan gelin adayı Solmaz Çiros ve ayrıldığı nişanlısı Kaan, karakolluk oldu.

16.03.2018-14:55 - (Son Güncelleme: 17.03.2018-13:58) Gelin Adayı Solmaz Karakolluk Oldu!
Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekranlara gelen izdivaç programında fenomen olan gelin adayı Solmaz Çiros ve ayrıldığı nişanlısı Kaan, karakolluk oldu. İddiaya göre damat adayı Kaan, Solmaz'ın satın aldığı eşyaları sattı. Kaan hakkında karakola şikayette bulunan fenomen gelin adayı Solmaz, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında herkesi şaşırtan iddialarda bulundu.

Gelin adayı Solmaz, "Sen nasıl namussuzsun be. Canlı yayın yapıp 'eşyaları dağıttım' diyor. Sen ne kadar paragöz bir adamsın. O eşyaları sen almadın. Ne diye satıyorsun onları? Senden ayrıldım diye pasaportumu almak nedir? Seni Allah'a havale ediyorum" dedi.

Ayrıldığı nişanlısı Kaan'ın kendisini dövdüğünü ve aldattığını iddia eden gelin adayı Solmaz, "Beni dövdün, beni aldattın. Fotoğrafları herkes gördü. Psikolojimi bozdun benim. O capcanlı kızı köle gibi eve kapattın. Senin de kız kardeşin, annen var. Beni kandırdın, beni kullandın" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal