'Söz' Dizisi Rekor Kırdı! Tüm Dünya Onu Konuşuyor

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni olan 'Söz' dizisi, dünyanın en çok konuştuğu yapımlar arasına girerek, büyük başarı sağladı.

19.05.2017-09:50 - (Son Güncelleme: 19.05.2017-09:41) 'Söz' Dizisi Rekor Kırdı! Tüm Dünya Onu Konuşuyor

Star TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, yapımcılığını Timur Savcı ve taze baba Burak Sağyaşar’ın yaptığı 'Söz’ dizisi, sosyal medyada dünyanın en çok konuştuğu yapımlar arasına girerek, büyük başarı elde etti. The Wit’in analiz sitesinin yaptığı, 'dünyada en çok izlenen ve sevilen yeni yapımlar' listesinde, Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlanan yeni bölümünde izleyicileri ekrana kilitleyen ‘Söz' dizisi 5'inci sıraya yerleşti.

Sosyal medya hesapları olan Twitter ve Facebook kullanıcılarının dizi yayın tarihlerinde yaptıkları paylaşımlardan elde edilen verilere göre oluşturulan listede ise, Nisan 2017’de 35 bin hashtag ve yorumla reyting rekortmeni ‘Söz’ dizisi dünya sıralamasında 5'inci sıraya yerleşti.

'SÖZ' DİZİSİ DÜNYACA ÜNLÜ YAPIMLAR ARASINA GİRDİ

Dünyaca ünlü yapımların yer aldığı listede, reyting rekorları kıran ‘Söz’ dizisi, ‘Özel yetenekli bir grup mehmetçiğin ülkelerine yönelik terör saldırılarıyla verdikleri mücadeleyi konu edinen bir aksiyon dizisi’ olarak tanımlandı.

Türkiye’de ilk kez Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen yapım, Pazartesi akşamları Star TV ekranlarında her bölümü ayrı bir heyacan yaratarak, izleyici ile buluşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal