'Fi' Dizisine O Ünlü Oyuncu'da Dahil Oldu!

Reyting rekorları kıran 'Fi' dizisine ünlü oyuncu Songül Öden'de dahil oldu.

03.06.2017-13:25 - (Son Güncelleme: 03.06.2017-13:16) 'Fi' Dizisine O Ünlü Oyuncu'da Dahil Oldu!

Puhu TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümde reyting rekorları kıran, başrollerini Serenay Sarıkıya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsur ve Ozan Güven'in üstlendiği 'Fi' dizisine ünlü oyuncu Songül Öden'de dahil oldu. Yayınlandığı her bölüme damgasını vuran reyting rekortmani 'Fi' dizisinin, herkes tarafından merak edilen 10. ve 11'inci bölüm fragmanları yayınlandı. Bu hafta diziye ekranların sevilen oyuncusu Songül Öden'in katıldığı ortaya çıktı.

Dijital ortamda hayranlaroyla buluşan ve her bölümde reyting rekorları kıran 'Fi' dizisinin herkes tarafından merakla beklenen 10. ve 11. bölüm fragmanları yayınlandı. 'Fi' dizisinin yeni bölümü'nde; 'Duru'nun içindeki canavarı çıkarmaya çalışan 'Can', aşık olduğu kadının üstüne üstüne gitmeye devam ediyor. 'Deniz' ise 'Can’ın 'Duru’ya olan ilgisine gözleriyle şahit oluyor ve ikili arasında kavga çıkıyor. Öte yandan 'Sadık', 'Özge’ye iyice gönlünü kaptırıyor.

'Kanal D' ekranlarında yayınlanmış olan 'Gümüş' dizisi ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu Songül Öden' de 'Fi' dizisinin kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu Songül  Öden, dizide 'Can Manay’ın patronu olan 'Sadık Murat Kolhan’ın eşine hayat verecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal