Fatih Ürek Eski Halini Paylaştı!

Fatih Ürek'in eski haline, Fatik Ürek'in instagram fotoğraflarına, Fatih Ürek'in eski halini paylaştığı fotoğrafa galerimizden ulaşabilirsiniz.

16.02.2017-12:50 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Fatih Ürek Eski Halini Paylaştı!

FATİH ÜREK BABA OLMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Sahnelerin en çok aranan isimlerinden biri Fatih Ürek. Yılbaşı deyince de aklımıza gelen isimlerin başında geliyor. Demet Akalın'ın sıkı kankası olan Fatih Ürek geçtiğimiz günlerde baba olmak istediğini açıklamıştı. Aynı zamanda fenomen Kerimcan Durmaz ile de yakın arkadaş. 

2 AYDA 27 KİLO VERDİ

32 yıldır yaptığı yılan dansıyla hayatımızda olan Fatih Ürek bir dönem verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Ünlü yıldız, 2 ayda 27 kilo verdi. Baba olmak istediğini açıklamasıyla tekrar gündeme gelen Fatih Ürek'in bu kez konuşulmasının nedeni çok başka. 

ESKİ HALİNİ PAYLAŞTI

 İnstagram'dan paylaştığı ve 'Devlet tiyatrosundan turne' notu yazdığı fotoğraf olay oldu. Fatih Ürek bu kez geçmişe döndü. Gençlik yıllarına ait fotoğraf paylaşan Fatih Ürek'in ise değişimi hayranlarını şoke etti. 60 yaşında olan ve yıllardır sahnede olan Fatih Ürek'in gençlik yıllarından paylaştığı fotoğraf olay oldu. 

Erkan Can, Özer Tunca ve Tevfik Bolulu ile geçmişten fotoğraf paylaşan Fatih Ürek olay oldu. Çok değiştiği gözlenen Fatih Ürek'in instagram'da paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni ve yorum aldı. Fatih Ürek, siyah-beyaz fotoğrafın altına 'Yılları sormayın... sol baştan Erkan Can, Özer Tunca, Tevfik Bolulu ve ben...' notunu düştü.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal