ABD'de Gözler Cuma Gününde!

71 yaşındaki ABD Başkanı Donald Trump'ın son dönemlerde oldukça tartışma konusu olan akıl, ruh ve beden sağlığı hakkındaki iddiaların gerçeklik payı cuma günkü doktor kontrolünde belirlenecek.

10.01.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 10.01.2018-12:21) ABD'de Gözler Cuma Gününde!

Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nde sağlık kontrolü yapılacak olan Trump, ABD Başkanı olarak ilk defa kontrole alınacak. ‘Gazap ve Öfke: Trump’ın Beyaz Sarayı’nın İçinden’ adlı kitapta Trump'ın sağlığı hakkında tartışma çıkaran pek fazla ifade yer almıştı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın fiziksel ve ruhsal sağlığı hakkında iddialar, geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan Michael Wolff imzalı ‘Gazap ve Öfke: Trump’ın Beyaz Sarayı’nın İçinden’ kitabındaki iddialarla beraber zirve yaptı. Akıl sağlığı hakkında ileri imalara Twitter üzerinden ateş püsküren 71 yaşındaki Trump, kendisi için “çok istikrarlı bir dahiyim” ifadelerinde bulunurken, bu sözleri espri durumuna geldi. Amerikan basınının ise konuyu gündemden düşürmeyi düşünmüyor.

Şimdi gözler, Trump’ın cuma günü gerçekleştireceği doktor ziyaretinde. Beyaz Saray, Başkan Trump’ın Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nde sağlık kontrolü yaptıracağını kitabın yayınlanmasından önce (28 Aralık 2017) açıklamış olsa da, kitapla beraber bu randevu dikkat çekici bir durum oluşturdu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal