Zuhal Topal’la Yemekteyiz 13 Haziran 2022 Pazartesi puan durumu

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında yeni bir hafta daha başladı. Haftanın ilk günündeki puan durumu izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz 13 Haziran 2022 Pazartesi puan durumu...

13.06.2022-15:37 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-15:37) Zuhal Topal’la Yemekteyiz 13 Haziran 2022 Pazartesi puan durumu

TV8 ekranlarının sevilen yemek ve yarışma programı Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında yeni bir hafta daha an itibariyle başladı. Başarılı sunucu Zuhal Topal’ın sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının birinci gününde yarışmacılardan İdil hanım hazırladığı yemekleri diğer yarışmacılara tattırırken, sofrasının sunumunu da olabildiğince güzel tutmaya çalıştı. İzleyenler ise Zuhal Topal’la Yemekteyiz 13 Haziran 2022 Pazartesi puan durumunu internet üzerinden araştırmayı sürdürüyor.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 13 Haziran 2022 Pazartesi puan durumu

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının ilk gününün sonuna gelinmesiyle diğer yarılmacılarınİdil Hanım’a vermiş olduğu puanlar belli oldu. İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz 13 Haziran 2022 Pazartesi puan durumu:

Zuhal Topal Yemekteyiz

Ahmet Bey: x Puan

İsmet Bey: x Puan

Derya Hanım: x Puan

Esma Hanım: x Puan

Zuhal Topal: x Puan

İdil Toplam Puan: xx

Yemekteyiz İdil kimdir?

TV8’de yayın hayatına devam eden Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yeni haftasındaki yarışmacılardan birisi olan İdil Hanım, konuşması, tarzı ve yemekler hakkındaki yorumlarıyla haftanın dikkat çeken yarışmacılarından birisi oldu. Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının 13 Haziran 2022 Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümündeki yarışmacısı olan İdil Hanım’ın karakteri hakkındaki bilgiler ilerleyen bölümlerde netleşecek gibi gözüküyor.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 196. bölüm izle

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı, hafta içi her gün yayınlanan gündüz kuşağı programlarından birisidir. TV8 ekranlarında yayınlanan programın sunuculuğunu aynı zamanda başarılı bir oyuncu olan Zuhal Topal yapmaktadır. Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı her hafta 5 yarışmacının evine konuk olmaktadır. Sunucu Zuhal Topal ise yarışmacıların yaptığı yemeğin tadı, tuzu, biberi ve sofranın sunumuna özenle dikkat ederek puanlar vermektedir.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında haftanın birincisi her hafta Cuma günü belirlenmektedir. Hafta sonunda en çok puanı alan yarışmacı büyük ödül olan 15 bin TL’yi almaktadır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal