Ziyaretçileri Akın Ediyor! Aylar Öncesinden Rezervasyonu Doldu: Tek Boş Oda Kalmadı

Türkiye’nin en ünlü piknik ve mesire alanlarından biri olan Kocayayla’da inşa edilen bungalov evler, seyahatseverler tarafından büyük ilgi görüyor.

15.12.2021-09:31 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-10:21)

Pandemi nedeni ile doğaya kavuşmak için her fırsatı değerlendiren sanatseverler, kış zamanında en çok tercih edilen illerden biri olan Bursa’yı planlarına dahil etti. Yeni yıl tatilini değerlendirmek isteyen onlarca kişi, yüksek rakımlı yayladaki bungalov evlerde dinlenmek için aylar öncesinden rezervasyon yaptırdı. Kar ve yağmur yağışını, sıcacık şömine başında geçirmek isteyen kişiler, Bin 200 rakımlı evleri tercih ediyor. Onlarca kişinin büyük rağbet gösterdiği tatil noktasında 23 tane bungalov ev bulunuyor. Evlerin fiyatları ise minimum 400 liradan başlayıp, özelliklerine göre bin liraya kadar ulaşıyor. 


Türkiye’nin ilklere girebilecek tercih edilen en ünlü piknik ve mesire alanlarından biri olan Kocayayla,  bol oksijenli havası sayesinde hastalar tarafından şifa bulmak için ziyaret ediliyor. 400 dönümlük mera ve çayıra sahip Kocayayla’nın etrafı çam, gürgen, meşe ve alıç ağaçları ile çevrili olmasıyla insanları kendine hayran bırakıyor. Kocayayla’ya inşa edilen bungalov evler, faaliyete girmesi ile vatandaşlar tarafından büyük rağbet görüyor. Doğa içinde bulunan bu bungalov evlerden 23 tane bulunuyor. 

AYLAR ÖNCESİNDEN REZERVASYONLAR DOLDU

Yaylada bin 200 metre rakımlı bölgede bulunan bungalov evlerde yılbaşı tatilini geçirmek isteyen kişiler 3 ay öncesinde rezervasyonları doldurdu. Doğa içindeki bungalov evlerin gecelik fiyatı 400 fiyattan başlayıp bin liraya kadar ulaşıyor. Keles Belediyesi'nin işlettiği bu alanda bulunan bungalov evler büyük ilgi görüyor. 


TABİAT HARİKASI

Doğa içinde bulunan yayladaki evlerin insanlar tarafından talep gördüğünü dile getiren Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, ‘Kocayayla'ya gelenler burada piknik ve gezinti yapıyorlar. Yürüyüş yapıp manzarayı seyrediyorlar. Talepler çok fazla. Tabiat harikası yayla herkesi cezbediyor’ ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal