Zerrin Özer'in trafik kazasında kaybettiği unutulmaz aşkı Kerim Tekin'in ölümüyle ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Güçlü sesiyle müzik piyasasına damgasını vuran Zerrin Özer'in yıllar önce trafik kazasında hayatını kaybeden sevgilisi Kerim Tekin hakkında ortaya atılan iddialar tüyler ürpertti.

01.03.2022-16:54 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-16:54) Zerrin Özer'in trafik kazasında kaybettiği unutulmaz aşkı Kerim Tekin'in ölümüyle ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Sesi ve şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Zerrin Özer, yıllar önce yaşadığı aşkla magazin gündemine damgasını vuran isimler arasında yer almıştı. Başarılı şarkıcı kendisi gibi müzisyen olan Kerim Tekin'le dolu dizgin aşk yaşamış ve sevgilisinin trafik kazasında kaybetmesinin ardından büyük bir acı yaşamıştı. Doksanlara damgasını vuran ünlü şarkıcı Kerim Tekin hakkında kimsenin bilmediği bir gerçeği ise yıllar sonra Tayfun Duygulu anlattı. 2.sayfa isimli magazin programına konuk olarak giden Duygulu, Kerim Tekin'in ölümü ve unutulmaz şarkısı Kar Beyaz'ın arkasındaki hikayeyi anlatarak duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. 

Tekin'in ölüm nedenini hayattayken söylediği ortaya çıktı

Doksanlı yıllara damgasını vuran başarılı şarkıcı Kerim Tekin, 1998 yılında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Sesi ve çıkardığı şarkılarıyla oldukça sevilen ve beğenilen Tekin, katıldığı bir festivalin dönüşünde bir arkadaşının nişan törenine giderken kaza geçirmişti. Geçirdiği bu kaza sonrası Tekin olay yerinde yaşamını yitirirken, araçta bulunan diğer arkadaşı ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Vefatının ardından sevenlerini büyük bir üzüntüye boğan ünlü şarkıcı hakkında bilinmeyen gerçeği Tayfun Duygulu anlattı. 2.sayfa isimli magazin programına katılarak geçmişi yad eden Duygulu, sözü ve bestesini kendisini yaptığı ''Kar Beyaz'' isimli şarkısı hakkında itirafta bulundu. Yazdığı bu şarkıyı Kerim Tekin'e okutan Duygulu; ''Kerim Tekin bize hep 'Ben trafik kazasında öleceğim, albüm belki çok satar derdi'' diyerek herkesi duygulandırdı. Açıklamasına devam eden Duygulu; ''Vefatı sonrası Kerim'in annesi bana, 'Oğluma niye böyle bir parça yaptın?' dedi'' diyerek acısını dile getirdiğini açıkladı. 

Kerim Tekin'in ölümü hakkındaki gerçek ortaya çıktı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal