Zencefilli elma suyu nasıl yapılır? Zencefilli elma suyu malzemeleri ve tarifi

Bağışıklık sistemine oldukça faydalı besinlerden birisi olan zencefilli elma suyunun tarifi bir çok insanın merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Zencefilli elma suyu nasıl yapılır? İşte Zencefilli elma suyu malzemeleri ve tarifi...

06.06.2022-09:14 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-09:14) Zencefilli elma suyu nasıl yapılır? Zencefilli elma suyu malzemeleri ve tarifi

Sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyen insanlar gün içinde tüketecekleri besinler konusunda oldukça seçici davranıyor. Doğal ve faydalı besinleri tüketmeyi tercih eden kişileri birçoğu, son zamanlarda zencefilli elma suyu tarifini listelerine eklemiş durumda. En sağlıklı bitki çaylarından birisi olan zencefilli elma suyu birçok faydalı vitamin ve minareli barındırıyor. Zencefilli elma suyu malzemeleri ve tarifini öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.

Zencefilli elma suyu nasıl yapılır?

Zencefilli elma suyu için gereken malzemeler şu şekildedir:

3 tane yeşil golden elma

1 tane limon

Ceviz büyüklüğünde Zencefil

Zencefilli Elma Suyu

Tarifi

3 tane elmayı yıkayıp 4 parçaya bölüyoruz. Sonrasında limonumuzu yıkayıp kabuğuyla beraber katı meyve sıkacağından geçiriyoruz. Sonrasında ise zencefilimizin kabuğunu soyup onu da katı meyve sıkacağında sıkıyoruz ve bardaklarımıza alıp içiyoruz.

Haftada en az 1 defa zencefilli elma suyu içmek vücuttaki toksinlerin atılmasına ve hızlı kilo vermeye yardımcı olmaktadır.

Muhteşem elma, zencefil ve limon Suyu refika tarifi;

Üç adet yerli yeşil elma, ceviz büyüklüğünde zencefil ve bir limonun kabuklarını soyup; meyve suyu sıkacağında sıkın. Eğer meyve suyu sıkacağınız yoksa muhakkak almanız gereken bir ev aleti. Artık ekonomik olanları da bolca satılıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal