Zafer Görgen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Esin Çepni sevgilisi Zafer Görgen ne iş yapıyor? Zafer Görgen hayatı ve biyografisi

Eski eşi Bilal Hancı’nın gece kulübündeki ihanet videosunu paylaşan Esin Çepni’nin yalnızlığı kısa sürdü. Hancı ile resmen boşandıklarını açıklayan Esin Çepni, Zafer Görgen ile yeni bir aşka yelken açtı. Peki Zafer Görgen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Esin Çepni sevgilisi Zafer Görgen ne iş yapıyor? İşte Zafer Görgen hayatı ve biyografisi…

14.12.2023-17:10 - (Son Güncelleme: 14.12.2023-17:10)

Sosyal medya grubu Kafalar’ın üyelerinden Bilal Hancı ile geçtiğimiz haftalarda evliliğini sonlandıran Esin Çepni, Bilal Hancı’nın gece kulübünde bir kadınla samimi görüntülerini paylaşarak magazin dünyasında Gündem olmuştu. Hancı ile resmen boşandıklarını açıklayan Esin Çepni’nin Çaykur Rizespor’un kalecisi Zafer Görgen ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Esin Çepni’nin yeni sevgilisi Zafer Görgen’in hayatı ve kariyeri arama motorlarında sık sık sorgulanıyor. Peki Zafer Görgen Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Esin Çepni sevgilisi Zafer Görgen ne iş yapıyor? 

Esin Çepni’nin yeni sevgilisi ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Bilal Hancı ile geçtiğimiz yıl boşanma kararı alan Esin Çepni, Hancı’nın kendisini ikna etmesi üzerine evliliğine devam etmişti. Fakat geçtiğimiz haftalarda eşiyle arası yeniden bozulan Çepni, Bilal Hancı’nın ihanet videosunu sosyal medya hesabı üzerinden gözyaşlarıyla paylaşmıştı. 

Zafer Görgen Esin Çepni

İhanet görüntülerinden sonra Bilal Hancı ile resmen boşandıklarını açıklayan Esin Çepni, Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor’un genç kalecisi Zafer Görgen ile sevgili oldu.

Zafer Görgen kimdir?

Esin Çepni’nin sevgilisi Zafer Görgen, 21 Ağustos 2000 tarihinde Muğla’da doğdu. Futbolculuk hayatına 2017-2018 sezonunda Manisaspor ile başlayan 23 yaşındaki kaleci, daha sonra 2018 yılında Çaykur Rizespor’a katıldı.

Zafer Görgen

Karadeniz ekibiyle ilk profesyonel maçına 2019-2020 sezonunda çıkan Zafer Görgen, sosyal medya fenomeni Bilal Hancı’dan boşanan Esin Çepni ile ilişki yaşamaktadır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal