Yuvaya Dönüş film konusu ve oyuncuları

1985 yılında yaşanan İran Irak Savaşı döneminden bir hikayeyi konu edinen Yuvaya Dönüş filminin konusu ve oyuncuları film severlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Yuvaya Dönüş film konusu ve oyuncuları gibi merak edilen detaylar haberimizde...

30.06.2022-09:31 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-09:31) Yuvaya Dönüş film konusu ve oyuncuları

Mac Ajans’ın yapımcılığını yaptığı ve 12 Temmuz 2019 yılında gösterime giren filmlerden birisi olan Yuvaya Dönüş filminin yönetmenliğini M. Hakan Kurşun yapıyor. 1985 yılında yaşanan İran Irak Savaşı döneminden bir hikayeyi konu edinen , aile ve dram öğelerinin başarılı bir şekilde işlendiği filmlerden birisi olan Yuvaya Dönüş filminin nasıl bir hikayeye sahip olduğunu ve oyuncularının kimler olduğunu merak eden film severler ‘’Yuvaya Dönüş film konusu ve oyuncuları’’ terimleriyle araştırmalara devam ediyor.

Yuvaya Dönüş filmi konusu nedir?

1985 yılında gerçekleşmiş olan İran Irak Savaşı sırasında yapılan bir operasyon sonucunda 215 kişi İran’dan Türkiye’ye götürülür. Bu 215 kişi arasında Japon asıllı Keiko adındaki genç bir kız da bulunmaktadır. İran’da bulunduğu sırada Türk Büyükelçiliği’nde görev alan Zafer adındaki bir askerle yakınlaşan Keiko, Türkiye’ye götürülmesi sebebiyle Zafer’den ayrılır. Zafer ise Keiko’nun hayatını kurtarmak için onu Türkiye’ye giden uçağa bindirmiştir. Fakat Zafer’in bilmediği şey ise Keiko’nun hamile olduğu ve Yumi adında bir kızının olacağıdır. Keiko bu haberi olayların acele gelişmesi sonucunda Zafer’e söyleme fırsatı olmamıştır.

Yuvaya Dönüş film

Zafer’den o günden bu yana haber alamayan Keiko, kızı Yumi’yi 30 yaşına gelene kadar kendisi büyütür. Fakat Yumi 30 yaşına bastığında Keiko hayatını kaybeder. Keiko’nun ölümünden önce yazdığı bir mektubu okuyan Yumi, mektupta yazanları okuduktan sonra öfke ile babası Zafer’i bulmak ve ona yaptıklarının hesabını sorma kararını verir.

Yuvaya Dönüş filmi oyuncuları kimler?

2019 yapımı Yuvaya Dönüş filminin oyuncu kadrosu Burhan Öcal, Furkan Palalı, Megumi Masaki, Ayten Uncuoğlu, Soner Türker gibi isimlerden oluşuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal