Yurtdışındaki Filistinli Alimler Heyetinden İdlib Şehitleri İçin Başsağlığı

Yurtdışındaki Filistinli Alimler Heyeti, İdlib'de rejimin saldırılarında şehit edilen 33 kahraman Türk askeri için başsağlığı mesajı gönderdi.

29.02.2020-17:54 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-17:47) Yurtdışındaki Filistinli Alimler Heyetinden İdlib Şehitleri İçin Başsağlığı

Yurtdışındaki Filistinli Alimler Heyetinden aktarılan yazılı bilgide, "Suriye'de barış ve huzuru tesis etmek amacıyla mazlumların hamisi olan kardeş Türk askerlerinin hain ve kalleş bir saldırıya uğramasından dolayı derin bir üzüntü duyduk. Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, kardeş ülke Türkiye'ye içten başsağlığı diliyor ve acılarına ortak oluyoruz." açıklaması yapıldı.

Saldırıya tepki gösterildiğinin vurgulandığı açıklamada, "Saldırı Türk halkını derinden üzdüğü gibi bizi de derinden üzmüştür. Kardeş Türkiye, mazlum insanları korumak, hakkın ve haklının safında mücadele etmek için Suriye’de bulunmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Bütün Müslümanların Türkiye’nin yanında durmaya ve onunla dayanışma sergilemeye çağrıldığı açıklamada, Türkiye’nin Suriye'de zalimlere karşı yürüttüğü mücadeleye destek verildiği ve yanında yer alındığı bildirildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal