Yokuş Aşağı – Downhill film konusu ve oyuncuları

Evli bir çiftin ailece Alp Dağlarına kayak tatiline gitmelerini ve burada hayatlarını yeniden gözden geçirmelerini gerektiren bir olayla karşılaşmalarını anlatan Yokuş Aşağı filminin orjinal adı Downhill'dir. 2020 Mart ayında vizyona giren film, gösterimde uzun süre kalır ve eleştirmenlerden tam not alır. İşte, Yokuş Aşağı – Downhill filmiyle ilgili tüm detaylar..

26.06.2022-15:35 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-15:35) Yokuş Aşağı – Downhill film konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Nat Faxon ile Jim Rash'ın ortak üstlendiği Yokuş Aşağı filminin senaryosu ise Ruben Östlund, Jesse Armstrong'un kalemlerinden çıkmıştır. 2020 yılının Mart ayında vizyona giren film, dram komedi türü çekilmiştir ve 1 saat 27 dakika sürmektedir.

The Square ile Altın Palmiye ödüllerine layık görülen filmin özet konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili bilgilere yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Yokuş Aşağı – Downhill film konusu ve oyuncuları

Yokuş Aşağı (Downhill) filminin konusu

Kış tatili çin ailesiyle Fransız Alpleri’ne giden Pette, çığ olayının ortasında kaldıkları sırada bir anlık refleks ile eşi Billie ve çocuklarını geride bırakır ve oradan kaçar. Ortalık yatışıp herşey normale döndükten sonra hayatlarını yeniden gözden geçiren ailede Pete diğer aile üyelerinin hayatlarını çok önemsemediği fark edilir. Bunun üstüne Billie ve çocuklar Pete'den uzaklaşmaya başlarlar. Yaşanan gelişmeler sonrası ise ailede büyük hesaplaşmalar başlar.

Yokuş Aşağı (Downhill) filminin oyuncuları

Will Ferrell

Julia Louis-Dreyfus

Miranda Otto 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal