Yeni Baştan film konusu ve oyuncuları

Hem romantik hem de komik bir film izlemek istiyorum diyorsanız bu film tam size göre. Fransız yapımı Yeni Baştan filmi seyirciye geçmişe dönme deneyimi yaşatıyor. Peki, Yeni Baştan film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

26.06.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-09:47) Yeni Baştan film konusu ve oyuncuları

Romantik ve komedi türündeki Fransız yapımı Yeni Baştan filminin yönetmenliğini Nicolas Bedos yapmaktadır. 14 Şubat 2020 tarihinde vizyona giren film toplam 1 saat 56 dakikadır.

Yeni Baştan film konusu

Filmde, yaşamında en unutamadığı zamana geri dönme imkanı bulan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Victor, yaşlı ve hayal kırıklığıyla dolu birisidir. Herkes gibi onun da geçmişinde değiştirmeyi ya da düzeltmeyi isteyeceği anlar ve durumlar vardır. Victor bir gün aniden Antoine isimli girişimciyle tanışır ve hayatı hiç tahmin edemeyeceği kadar değişir. Antoine, Victor'a hayatının istediği bir dönemine geri gitme şansı sunar. Victor bu teklif karşısında çok heyecanlanarak hemen kabul eder. Geri dönmeyi istediği dönem, hayatındaki en güzel dönem olarak tanımladığı, kırk sene öncesinde hayatının aşkıyla tanıştığı gündür. Victor o güne dönmeye hazır olsa da karşılaşacaklarına hazır değildir.

 yeni baştan film konusu ve oyuncuları

Yeni Baştan film oyuncuları

Daniel Auteuil, 

Guillaume Canet, 

Doria Tillier

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal