Yangınların Ardından Tekrar Canlanan Antalya'nın Konyaaltı Plajında Oturacak Yer Kalmadı

Antalya’da orman yangınlarının ardından hayat normale dönmeye başladı. Antalya’nın Konyaaltı plajında kalabalıktan oturacak yer kalmadı.

22.08.2021-16:04 - (Son Güncelleme: 22.08.2021-16:42)

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’nin Batı Bölgelerinde etkili olan yangınlar Antalya’ya da sıçramıştı. Bu yangınlar ile beraber turizm cennetinin sahilleri boşalmış, insanlar şehri terk etmişti. Yangınların bitmesi ile beraber Antalya tekrar hareketlenmeye başladı.

BOŞ YER KALMADI

Sıcak havaları fırsat bilen turistler ve tatilciler dünyaca ünlü olan Konyaaltı plajına akın etti. 38 derece hava sıcaklığı ve yüzde 75 nem oranındaki kentte su sıcaklığı ise 29 dereceyi buldu. Sıcak havada bunalan vatandaşlar çareyi denize girip serinlemekte buldu. Kilometrelerce uzanan Konyaaltı sahil şeridinde, boş yer kalmadı.

DENİZİN TADINI ÇIKARDILAR

Sıcak havayı eğlenceye dönüştüren ve sahile akın eden vatandaşlar kendilerini Akdeniz’in sularına bıraktı. Aile ve çocuklar sıcak hava ve denizin tadını çıkardı. Çoğu vatandaş şemsiyelerin altında dinlenirken sahilde bir kişinin ise çadır kurduğu görüldü. Sahile çadır kuran vatandaşın, çadırın içinde uyuduğu gözlere çaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal