Yalı Çapkını sezon finali yemeğinde gergin anlar: Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasında soğuk rüzgarlar esti

Ekranda başarılı bir sezon geçiren Yalı Çapkını ekibi dün akşam sezon finali eğlencesi düzenledi. Herkesin eğlendiği geceye dizinin genç başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir damga vurdu. İşte detaylar…

13.06.2023-09:09 - (Son Güncelleme: 13.06.2023-09:15)

Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi 36.bölümü ile sezon finaline girdi. Dün akşam yapım ve dizi ekibinin yer aldığı bir sezon finali yemeği düzenlendi. Mecidiyeköy’de düzenlenen eğlence gecesine usta oyuncu Çetin Tekindir hariç tüm ekip katıldı. Emre Altuğ’un  şarkıları ile herkesi coşturduğu eğlenceye Afra ve Mert’in arasındaki soğukluk damga vurdu. 

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasında neler oluyor?

Tüm ekip veda eğlencesi gecesinde gönlünce eğlenirken, dizinin genç başrolleri ve aralarında aşk olduğu da sık sık söylene Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir yan yana gelmemeye dikkat etti. Ayrı yerlerde oturan ikili, birbirleri ile selamlaşmadı bile. Eğlence gecesinden sızdırılan görüntülerde, tüm ekip eğlenirken Afra ve Mert’in kendi masalarında keyifsiz bir şekilde oturmaları dikkat çekti. Bu durum ikilinin arasındaki aşk haberlerini kuvvetlendirirken, bir kriz olduğunu da gösterdi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal