X-Men Dark Phoenix film konusu ve oyuncuları

E-Men ekibi bu sefer karşılarında kendi içlerinden birini bulurlar. Bu isim Jean Grey'dir. Efsane seri X-Men'in 'X-Men Dark Phoenix' filmi sizlere yine eşsiz bir seyir keyfi sunacak. Peki, X-Men Dark Phoenix film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

26.06.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-14:49) X-Men Dark Phoenix film konusu ve oyuncuları

X-Men ekibi bu sefer karşılarında kendi içlerinden birini bulurlar. Bu isim Jean Grey'dir. Jean Grey uzayda düzenlenen bir kurtarma görevine katılır ve bu esnada kozmik bir güçten darbe alır. Grey, neredeyse ölümle burun buruna gelmiş olsa da hayata tutunmayı başarmıştır. Ancak maruz kaldığı kozmik güç onun daha fazla güçlenmesine ve dengesizleşmesine neden olmuştur. Grey, kendisindeki güçleri sınırlandıramaz ve istemsizce kullanır hale gelmiştir. Öyle ki güçlerinin kontrolünü sağlayamadığı için arkadaşlarına da zarar veriyor.

Grey, bu sorunlarıyla X-Men ekibinin bütünlüğünü de tehlikeye sokmuştur. Grey galaksiyi elde etmek isteyen uzaylılarca kontrol edildiği için, ekibin yeniden birleşmesi gerekir. X-Men ekibi hem arkadaşları Grey'i kurtarabilmek hem de uzaylılarla mücadele etmek zorundadır.

 X-Men Dark Phonenix film konusu ve oyuncuları

X-Men Dark Phonenix film oyuncuları

Sophie Turner,

James McAvoy,

Michael Fassbender

2019 yılında vizyona giren macera ve bilimkurgu türündeki film toplam 1 saat 54 dakikadır. İyi seyirler...

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal