Wordle 2 Mart 2022 Çarşamba günün kelimesi

Son zamanların dikkat çeken mobil oyunu Wordle’nin 2 Mart 2022 Çarşamba gününün kelimesini öğrenmek isteyen kullanıcıların sayısı her geçen gün artıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

01.03.2022-13:45 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-15:45) Wordle 2 Mart 2022 Çarşamba günün kelimesi

Yakın bir süre önce Türkiye’de kullanıma açılan Wordle oyununu oynayan kişilerin sayısı her geçen gün artıyor. Her bir günde farklı bir kelimenin bulunması gerektiği bu oyunda 2 Mart 2022 Çarşamba gününün kelimesinin ne olduğunu öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor.

Wordle 2 Mart 2022 Çarşamba Günün Kelimesi

Dünyada adını sıkça duyduğumuz ve yakın bir zaman önce Türkiye pazarına da giriş yapan Wordle oyunu ilk olarak bir çok kullanıcının sosyal medya üzerinden oyun hakkında paylaştığı fotoğraflar sayesinde gündem oldu. Her gün farklı bir kelimenin bulunması gerektiği oyunun 2 Mart 2022 Çarşamba günündeki kelimesi bir çok kişinin merak ettiği konular arasında yer alıyor.

Amerikalı yazılımcı Josh Wardle’ın 2021 sonunda piyasaya sürdüğü Wordle oyunu 5 harfli bir kelimeyi tahmin etmek üzerine kuruludur. Kullanıcının bu kelimeyi bilmesi için maksimum 6 hakkı bulunuyor ve söz konusu 5 harfli kelimeyi sırasıyla bilmesi gerekiyor. Sadece intenet üzerinden oynanan bu oyunu bulmak isteyenler Google arama motoruna ‘’Wordle TR’’ yazarak bulabilirler.

Oyun içinde bir kelimenin bilinmesi için farklı bir kelime denenebilir. Eğer denenen kelime içinden bir harf istenen kelimenin içinde geçiyorsa o harf yerinde kalmaya devam eder. Öneğin ilk tahminde ‘’Ceviz’’ kelimesi yazılırsa ve istenen kelime ‘’Döviz’’ ise ceviz kelimesinin son 3 harfi doğru olarak kabul edilir. Kalan iki harf ise kalan 5 hakta bilinmelidir. İşte 18 Şubat - 1 Mart arasındaki kelimeler:

1 Mart Wordle kelimesi: MEŞİN

28 Şubat Wordle kelimesi: SAYGI

27 Şubat Wordle kelimesi: SAPIK

26 Şubat Wordle kelimesi: BARIŞ

25 Şubat  Wordle kelimesi: TİRİT

24 Şubat  Wordle kelimesi: BÜTÇE

23 Şubat  Wordle kelimesi: KALAN

22 Şubat  Wordle kelimesi: KAKÜL

21 Şubat  Wordle kelimesi: VARİL

20 Şubat Wordle kelimesi: DAHİL

19 Şubat Wordle  kelimesi: HATİP

18 Şubat Wordle kelimesi: MEBUS

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal