WAN coin nedir? WAN coin geleceği ve yol haritası

Son günlerin en popüler coinleri arasında yer alan Wan Coin'in ne olduğu ve geleceği hakkındaki bilgiler yatırımcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Fiyat ve gelecek tahminleriyle ilgili detaylı bilgi almak isteyen yatırımcılar WAN coin nedir? sorusuna yanıt ararken sizler için WAN coin geleceği ve yol haritası hakkı da detaylı düzenleme gerçekleştirdik.

13.03.2022-15:16 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-15:17) WAN coin nedir? WAN coin geleceği ve yol haritası

Solidity sistemi kullanılarak akıllı sözleşme durumun gerçekleşmesini destekleyen halka açık bir blok zinciri olan WAN coin özellikle imza tabanlı özel işlemler ve aynı aynı zamanda merkezi olmayan çapraz zincirleme işlemlerinin işlevselliğini desteklemekle bilinir.

WAN coin nedir?

WAN coin geleceği ve yol haritası

Diğer adıyla Wanchain olarak bilinen WAN coin, genellikle çalışabilirlik diye de bilinen bir sisteme dayalı olarak çalışır. Merkezi olmayan bir platform olduğu bilinen WAN coin'in çeşitli blok zincir sistemleri olan Bitcoin, Ethereum, Ripple gibi coinlerin arasında köprü kurma yöntemiyle çalışma alanları sağladığı söylenir.

Bunların yanı sıra Polkadot gibi diğer zincirlere de destek veren WAN coin birleşik merkezi olmamış sistem ve çapraz alandaki zincirler tarafından da destek görür.

WAN coin geleceği ve yol haritası

2022 yılında muhteşem düzeyde sıçramalar yaşayan WAN coin muazzam bir büyümeyle karşı karşıya kalabilir. Ayrıca madeni paralarda 2022 yılı içinde maksimum 48 dolar hedefine çok kolay ulaşması beklenen WAN coin'in hedefine ulaşması halinde büyük bir kâr yapılabilir.

2023 yılında ise söz konusu madeni parada büyük bir büyüme görüleceği öngörülüyor. 2023 yılında 69 dolara çıkması beklenilen coin teknik özelliklerine bakıldığında ise bu duruma kolaylıkla ulaşabileceği düşünülüyor.

2024 yılına giriş yapıldıktan sonra ise fiyatında inanılmaz bir artış beklenilen WAN coin'in yıl içinde 123 dolara çıkması da bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal