Visca'nın Menajeri İstanbul'da! Sürpriz Gelişme

Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Edin Visca, sözleşmesinin bitmesine az kala transfer haberlerinin gündemine oturdu. Adı Fenerbahçe ile de geçen deneyimli oyuncunun menajerinin İstanbul'a gelmesi ise transfer iddialarını güçlendirdi

02.07.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-16:42) Visca'nın Menajeri İstanbul'da! Sürpriz Gelişme

Süper Lig'de şapiyonluğun en iddialı adaylarından olan Medipol Başakşehir'in başarılı futbolcusu Edin Visca'nın sözleşmesinin bitmesine az zaman kalmasından dolayı adı transfer iddialarında yüksek sesle konuşulmaya başladı. İsmi Fenerbahçe ile de geçen yıldız oyuncunun menajerinin İstanbula gelmesi ise transfer söylentilerini güçlendirdi.

Sportif direktör olarak göreve başlamasından sonra Fenerbahçe için transfer görüşmelerine hız veren Emre Belözoğlu'nun Edin Visca ile aynı takımda oynaması ve sergilediği futbolcu çok beğenmesinden dolayı transfer etmek istediği öğrenildi. Başakşehir'in Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşmeye hazırlanan Belözoğlu'nun eğer olumlu bir sonuç alırsa yıldız oyuncunun menajeriyle de pazarlık yapacağı iddia edildi.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

Boşnak futbolcunun menajeri gelişmelerin sonrasında İstanbul'a geldi. Transfer görüşmeleri için geldiği öne sürülen menajerinin cevabının ise olumlu yönde olmadığı aktarıldı. Başakşehir'in ve Edin Visca'nın şampiyonluğa odaklanmış olması transfer görüşmeleri zora sokmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal