Van’daki Mezarlıklarda Temizlik Çalışması Başlatıldı

Van Büyükşehir Belediyesinin şehir genelindeki mezarlıklarda gerçekleştirdiği temizlik çalışması detaylı bir şekilde sürüyor.

24.05.2021-16:54 - (Son Güncelleme: 24.05.2021-20:52) Van’daki Mezarlıklarda Temizlik Çalışması Başlatıldı

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezinde bulunan mezarlıklarda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.. Çalışmalarla birlikte mezarlıklardaki yabani otlar temizlenirken, mezarlık duvarları boyanıp kaldırımların tadilatları yapılıyor. Ayrıca mezarlıkta bulunan ağaçlarda budanıp çiçekler ve çimler günlük olarak sulanıyor. Bu çalışmalar ekiplerce rutin olarak yıl boyunca sürdürülüyor. 

‘VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEZARLIKLARA ÇOK İYİ BAKIYOR’ 

Bir yakını için mezar ziyaretine gelen Mehmet Duran isimli vatandaş, ‘Mezarlıklar dinimizce çok önemli alanlar. Bizlerde dinimizin gereği olarak mezarlıkları sıkça ziyaret ediyoruz. Her geldiğimde buraları temiz ve düzenli görüyorum. Çalışmalarından dolayı Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı 

‘AMACIMIZ VATANDAŞA EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEKTİR’ 

Ekiplerle temizlik çalışmalarına devam eden Mezarlıklar Şube Müdürlüğünde ekip şefi olan Kaan Bülent Oruçlu da, ‘Vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için mezarlıklardaki çalışmalarımızı yıl boyunca sürdürüyoruz. Amacımız vatandaşa en iyi hizmeti verebilmektir’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal