Vaiz sınavı mülakat tarihleri açıklandı mı? Diyanet 2022 vaiz sınav giriş yerleri ne zaman belli olur?

Diyanet İşleri Bakanlığı, taşrada açık bulunan kadrolarda istihdam edilmek üzere 265 sözleşmeli vaiz alacağını açıkladı. Diyanet tarafından yapılan açıklamadan sonra vaiz sınavı mülakat tarihleri ve sınav giriş yerleri merak edildi. Peki Vaiz sınavı mülakat tarihleri ne zaman? Diyanet 2022 vaiz sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

24.04.2022-21:38 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-21:38) Vaiz sınavı mülakat tarihleri açıklandı mı? Diyanet 2022 vaiz sınav giriş yerleri ne zaman belli olur?

Diyanet İşleri Bakanlığı, taşrada açık bulunan kadrolarda istihdam edilmek üzere 265 sözleşmeli vaiz alacağını açıkladı. Diyanet tarafından yapılan açıklamadan sonra vaiz sınavı mülakat tarihleri ve sınav giriş yerleri araştırılmaya başlandı. Diyanet yapılan sözlü sınav sonuçlarına bağlı olarak kadın vaiz alımı yapacağını duyurdu.

Vaiz sınavı mülakatı ne zaman, sınav giriş yerleri belli oldu mu?

Vaizlik alımı için başvurular 28 Mart ile 11 Nisan tarihleri arasında gerçekleşirken taşra teşkilatında sözleşmeli olarak yapılacak vaizlik alımında 2022 yılı 4-B sözleşmeli Vaiz (Kadın) Alımı Sınavı sözlü mülakatına katılmaya hak kazanan adaylar sınav giriş belgelerini https://sinav​.diyanet.gov.tr​ adresi üzerinden alabilecekler. Sınava girecek olan adaylar Sınav Giriş Belgesi ve T.C Kimlik numarası bulunan belgelerden birisi ile sınav tarihi ve sınav merkezinde saat 09:00'da hazır olmalıdır. Kimlik belgesi ve sınava giriş belgesi yanında olmayan adayla sınava alınmazken Nüfus cüzdanı, pasaport ve kimlik kartı dışında olan belgeler kabul edilmeyecektir. 

Vaiz sınavı münakalatı ne zaman, sınav giriş yerleri belli oldu mu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal