Yarın hava nasıl olacak? Hava durumu tahminleri 25 Nisan Pazartesi hava durumu

Meteorolojiden yarına dair hava durumu tahminleri geldi. Peki, yarın hava nasıl olacak? 25 Nisan’da hava durumunun nasıl olacağı büyük bir kesim tarafından merak ediliyor. 25 Nisan Pazartesi günü hava nasıl olacak? İşte 25 Nisan Pazartesi günü hava durumu tahminleri...

24.04.2022-21:34 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-21:48) Yarın hava nasıl olacak? Hava durumu tahminleri 25 Nisan Pazartesi hava durumu

Yarınki hava durumu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Haftanın ilk gününde havaların nasıl olacağı pek çok kişi tarafından araştırılırken bu duruma dair meteorolojiden açıklama geldi. İşte 25 Nisan Pazartesi günü için hava durumu tahminleri...

25 Nisan Pazartesi hava durumu tahminleri

Meteorolojiden gelen 25 Nisan hava tahminlerinde, sıcaklıkların ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Genel olarak kuzey ve güney kesimlerinde güneybatı yönlerinden hafif, arada olmak kaydıyla orta kuvvette rüzgar eseceği tahmin ediliyor.

25 Nisan Hava Tahminleri

Marmara Bölgesi

Marmara’da havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği yönünde. Gece ve sabah saatlerinde güney kesimlerinde yer yer pus ve sis olabilir.

Ege Bölgesi

25 Nisan Pazartesi günü Ege Bölgesi’nde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği yönünde.

25 Nisan Hava Tahminleri

Akdeniz Bölgesi

Havanın genel olarak az bulutlu ve açık olması bekleniyor. Doğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçmesi beklenirken, Hatay ve Osmaniye civarlarında yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu Bölgesi

Az bulutlu geçeceği tahmin edilen İç Anadolu’nun doğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

25 Nisan Hava Tahminleri

Batı Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilen Batı Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ise Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis olabilir.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilen havanın, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis olabilir.

25 Nisan Hava Tahminleri

Doğu Anadolu Bölgesi

Az bulutlu geçmesi beklenen havanın, zamanla doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği yönünde. Öğle saatlerinde Van, Hakkari ve Şırnak'ın doğu çevrelerinde kısa süreli ve yerel sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Havanın az bulutlu ve açık olması beklenirken, doğu kesimlerinin zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Güney kesimlerinde ise yer yer toz taşınımı bekleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal