Ünlü YouTuber, Corona Virüsünün Merkezine Gitti

4 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni Ruhi Çenet, radikal bir karar alarak coronavirüsün merkezi olan Çin'e gitti.

01.02.2020-16:45 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-16:42) Ünlü YouTuber, Corona Virüsünün Merkezine Gitti

Çin'e gittiği için hakkında öldüğü yönünde haberler çıkan fenomen paylaşım yaparak durumunun iyi olduğunu ve virüs ten enfekte olan hastaların bulunduğu hastaneyi ziyaret ettiğini ifade etti.

Çektiği videolarla YouTube'da 4 milyon takipçiye ulaşan sosyal medya fenomeni Ruhi Çenet, Çin'in merkezinde yayılmaya başlayan ve 259 vatandaşın yaşamını yitirmesine neden olan coronavirüsü incelemek amacıyla Çin'e uçtu.

"ÇİN'E GİDİP YERİNDE GÖRMEK İSTİYORUM"
Geçtiğimiz hafta Elazığ'da gerçekleşen 6.8 şiddetindeki depremin ardından Elazığ'a giderek depremzedelerle video çeken ve şehirdeki son durum hakkında bilgi veren Ruhi Çenet, bu kez de kimsenin cesaret edemediği bir şeyi yaparak Çin'e gitti.

Çin'de gittikçe etkisini arttıran ve 259 vatandaşın hayatını kaybettiği yerde virüs hakkında video çekerek inceleme yapmak istediğini ifade eden Çenet, yolculuk öncesi çektiği videoda şöyle konuştu:


"Çin'de yayılan bu hastalık denildiği kadar tehlikeli mi? Yerinde görmek istiyorum. Diğer virüsler gibi karantinaya alınıp çözülemez mi? Bunun gibi soruları öğrenmek istiyorum."

"VİRÜSÜN ETKİLİ OLDUĞU YERE DEĞİL HONG KONG'A GELDİM"
Çenet yaptığı açıklamada Çin'e gittikten 4 gün sonra kendisinden haber alınamaması durumunda gerekli mecralara haber verilmesini istedi. Bu paylaşımını sonrası bir süre sessiz kalan fenomenin hakkında ölüm haberleri çıktı. Instagram hesabından hakkında çıkan ölüm haberlerine yanıt veren Ruhi Çenet "Durumum gayet iyi, zaten korona virüsünün merkezine değil, daha az riskin olduğu Hong Kong'a geldim. Burada korona virüsü kurbanı sayısı daha az. Bildirmeye devam edeceğim, video yarın yayında olacak" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal