Ünlü Finans Analisti İslam Memiş’ten tavsiyeler: Fahiş artışlar bekliyorum

Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Yatırımcıların ellerindeki varlıklara sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.

14.05.2022-14:34 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-15:22)

Finans Analisti İslam Memiş, piyasaların çalkantılı geçtiği bu dönemde yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Memiş, yatırımcıların ellerindeki varlıklara sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi. Önümüzdeki günlerde en çok arsa fiyatlarının gündeme geleceğini ve fiyatlarda hızla yükseliş yaşanacağını vurguladı. Kendi Youtube kanalından açıklamalar yapan Memiş, konut inşa edilebilmesi için arsaya ihtiyaç duyulacağını dile getirdi.

Fahiş artışlar bekliyorum 

Yapmış olduğu açıklamalarda Memiş "Sıra arsa ve toprak fiyatlarındaki ranta geldi. Önümüzdeki aylarda bunu konuşuyor olacağız. Ev almayan yatırımcıların nakit parası varsa Türkiye genelinde herhangi bir yerden toprak ya da arsa almanız gerekiyor. Çünkü ciddi bir talep artışı olacak. Emlak üretmek için araziye ihtiyaç var. Arsa talebinde büyük artış olacak. Tahminimce yeni imarlar yapılacak. Bu yeni imarlarla birlikte arsa fiyatlarında da ciddi bir rant, fahiş artışlar bekliyorum.” İfadelerine yer verdi.

İslam Memiş

Toprağa yatırım yapmalı 

Memiş, “Özellikle önümüzdeki aydan itibaren yıl sonuna kadar arsa fiyatlarındaki fahiş artışlar konuşulacak. Önümüzdeki yıl özellikle arsa ve tarla fiyatlarının konuşulacağı bir Türkiye karşımızda olacak. O yüzden elinizde bir miktar paranız varsa arsa ve toprak yatırımı yapmanızı kişisel olarak önemsiyorum. Bu süreçte altın ve gümüş olarak para biriktirenler toprağa yatırım yapmalı. Toprağa yatırım yapanlar uzun vadede her şeye karşı en çok kazanan yatırımcılar olduğunu da hatırlatmak isterim." diye konuştu.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal