Düğün yapacaklara kötü haber! İslam Memiş düğün yapacak vatandaşlara kötü haberi verdi!

Düğün sezonunun açılmasına az bir vakit kala İslam Memiş düğün yapacak vatandaşlara kötü haberi verdi. Altın ve para piyasası uzmanı olarak tanınan İslam Memiş düğün yapacak vatandaşlara altın ile ilgili uyarılarda bulundu. İslam Memiş hangi konularda açıklama yaptı? İslam Memiş'in altın konusunda uyarıları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

08.05.2022-11:58 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-11:58) Düğün yapacaklara kötü haber! İslam Memiş düğün yapacak vatandaşlara kötü haberi verdi!

Düğün yapacak vatandaşların altınların yükselmesiyle birlikte sorun yaşadığı biliniyor. Peki İslam Memiş hangi konularda düğün yapacak vatandaşları uyardı? İslam Memiş'in altın ile ilgili yaptığı tüm uyarılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İslam Memiş'ten düğün uyarısı

Altın konusunda değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, altın almak için en uygun ayın Nisan ayı olduğunu söylemişti. Mayıs ayı içinse vatandaşları uyarmıştı. İslam Memiş'e göre FED faiz kararı açıkladıktan sonra altın piyasasında bazı hareketlilikler başladı. 8 Mayıs 2022 tarihine kadar 904 TL yükselişe girecek altının son gelişmeleri vatandaş tarafından merak ediliyor. İslam Memiş altın ile ilgili şu açıklamaları yaptı; "FED bizlerin sorunu olan enflasyon ve enflasyonu düşürmek için tüm olanakları kullanacağını söylüyor. Sene içerisinde 2 veya 3 kere 50 baz puanlık faiz artımına gidilecek. FED açıklamasında nereye gideceğimizi bilmiyoruz diyor. FED tarafından dolar değerinin artırılması da bizleri doğrudan etkiliyor. Altın fiyatı ons yani dolar üzerinden hesaplandığı için de ister istemez gram altın da etkileniyor. Düğün yapacak vatandaşlar ucuz bir altın bulamayacak. Altın borçlanmak çok sakıncalı, iki katı ödersiniz. Banka makas aralıkları da açık durumda. Al-sat uygulamasının önüne geçilmiş durumda. Merkez bankaları bu süreci devam ettirecek."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal