Twitch yayıncısı Jahrein’den şok edici ifadeler: Memelerini büyüttür

Yaptığı yayınlar ve oyun videoları ile tanınan Twitch yayıncısı Jahrein’den şok edici ifadeler geldi. Asıl adı Ahmet Sonuç olan yayıncı bir takipçisine söylediği ‘’Memelerini büyüttür’’ sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

30.07.2022-10:46 - (Son Güncelleme: 30.07.2022-10:46) Twitch yayıncısı Jahrein’den şok edici ifadeler: Memelerini büyüttür

Twitch’te yaptığı yayınlar ve sosyal medyadaki siyasi söylemleri sebebiyle sık sık gündeme gelen Jahrein takma adını kullanan Ahmet Sonuç’un bir takipçisine söylediği sözler sosyal medya binlerce kişi tarafından konuşuldu. Twitch platformunda oldukça ünlü olan Jahrein, takipçisine "O fındık memeler acilen büyütülecek. Fotoğraflarına bakarken midem bulandı" gibi skandal ifadeler kullandı.

Jahrein’den şok edici ifadeler

Son zamanlarda Twitter hesabı üzerinden paylaştığı siyasi sözlerle konuşulan Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç, Twitter’da kendisi takip eden bir kadın kullanıcıya  "Memelerini büyüttür" yorumunu yaptı. Genç kadın ise Jahrein'e "Seninkileri ver, abi nasıl büyüttün tavsiye versene" cevabını verirken, Jahrein konuşmalarını iyice bozarak, ‘’Nasılı önemsiz. O fındık memeler acilen büyütülecek. fotoğrafına bakarken midem bulandı" diyerek pek çok kullanıcı tarafından büyük bir tepki aldı. 

Jahrein

Jahrein’in ifadelerinin gündem olması sonrası genç kadın yaptığı yorumu kaldırdı. Kullandığı sözler sebebiyle Jahrein’e sosyal medyadan tepki yağmaya devam ediyor. Bazı iddialara göre Jahrein’in ‘’Memelerini büyüttür’’ dediği kadın henüz 17 yaşında. Fakat bu iddia henüz doğrulanmadı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal