Türk Futbolunun Efsanelerine Sokağa Çıkma Yasağı

Bakanlık coronavirüs tedbirleri kapmasında 65 yaş ve üstünün sokağa çıkışını yasaklarken gözler Türk futbolunun tecrübeli hocalarına ve yöneticilere döndü.

23.03.2020-11:08 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-11:06) Türk Futbolunun Efsanelerine Sokağa Çıkma Yasağı

Coronavirüsü kapsamında alınan önlemler artarken, akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı'ndan flaş bir bildiri yayınlandı. Bakanlıktan ''Saat 24.00 itibariyle 65 yaş ve üstü, ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları sınırlandırıldı.'' açıklamasının verilmesinin ardından gözler, Türk futbolunun tecrübeli teknik adamlarına ve idarecilere çevrildi.

67 yaşındaki Şenol Güneş ve Aziz Yıldırım, 66 yaşındaki Fatih Terim, 70 yaşındaki Mustafa Denizli ve Mustafa Cengiz, 69 yaşındaki Nihat Özdemir bir süre dinlenmeye çekilecekler.

BİR SÜRE EVDELER

Ankara'daki spor coronavirüs toplantısının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasaopoğlu, liglerin durdurulduğunu açıklamıştı. Coronavüsürü tehdidi sebebiyle milli karşılaşmaların da askıya alınması beklenirken, ligde boy gösteren ve bir dönem Türk futboluna damga vuran tecrübeli isimler bir süre evlerinden çıkamayacaklar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal