Trafik kazası geçiren Sinem Ünsal sevenlerini korkuttu!

Mucize Doktor dizisinin sevilen karakteri Nazlı'yı canlandıran Sinem Ünsal'ın geçirdiği trafik kazası sevenlerini korkuttu. Peki Sinem Ünsal'ın sağlık durumu nasıl? Tüm detaylar haberimizde.

02.06.2022-13:26 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-14:39) Trafik kazası geçiren Sinem Ünsal sevenlerini korkuttu!

Sevilen oyuncu Sinem Ünsal'ın trafik kazası geçirmesi haberleri sosyal medyada panik yarattı. Sevenleri merakla Sinem Ünsal'ın sağlık durumunu araştırıyor. Sinem Ünsal'ın geçirdiği trafik kazası ve sağlık durumu ile ilgili tüm detayları sizler için haberimizde derledik.

Sinem Ünsal kaza mı geçirdi

Bir oyuna katılan Sinem Ünsal, oyun bitiminde İstanbul'a dönmek için yola çıkmıştı. Gebze yolunda yanında oyunun yapımcısı da olan Nisan Ceren ile yolculuk yaptıkları araç şoförü araç hakimiyetini kaybetti. Araç bariyerlere çarptı.

Sinem Ünsal Sağlık Durumu

Sinem Ünsal sağlık durumu iyi mi

Sinem Ünsal Gebze yolunda hakimiyet kaybetme sonucu geçirdikleri kaza sonrası sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Vücudunda yaralar ve morluklar olduğu biliniyor. Yanında bulunan yapımcı Nisan Ceren'in müşahede altında geceyi hastanede geçirdiği duyuruldu.

Sinem Ünsal kim?

21 Haziran 1993 yılında İzmir'de dünyaya gözlerini açmıştır. Babası Azerbaycan, annesi Çerkes kökenlidir. Ailesinin ikinci çocuğudur. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde öğrenimini tamamlamıştır. 2017 senesinden beri ise oyunculuğa ilgisi başlamıştır. 2017 senesinde Çoban Yıldızı dizisinde Güneş, Siyah Beyaz Aşk isimli dizide Gülsüm Aslan, 2018-2019 seneleri arasındaki Kızım isimli dizide Sevgi Günay, 2019 senesinde Raif ile Letafet isimli tiyatro oyununda Letafet, 2019-2021 seneleri arasında Mucize Doktor dizisinde Doktor Nazlı Gülengül karakterlerini canlandırmıştır. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal