Trabzonspor'un Gervinho'yu Transfer Etmeye Yakın!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluktan uzak kalan Trabzonspor, önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmayı planlarken transfer çalışmalarına ise şimdiden start verdi.

27.04.2021-11:17 - (Son Güncelleme: 27.04.2021-12:34) Trabzonspor'un Gervinho'yu Transfer Etmeye Yakın!

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın vermiş olduğu rapor doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, çalışmalarına şimdiden başladı.

Bordo mavili yönetim, Teknik Direktör Abdullah Avcı'dan aldığı liste doğrultusunda görüşmelerine şimdiden başlarken görüşmeler ise şimdiden başladı.

Roma’nın sağ beki Bruno Peres ile anlaşan Trabzonspor, Kasımpaşa ile sözleşmesi bitecek olan Fode Koita’yla da imza aşamasına geldi. Bir sürpriz yaşanmaması halinde iki ismin de Haziran ayında resmi sözleşmelere imza atması bekleniyor. 

TRABZONSPOR CORNELİUS'UDA İSTİYOR

Fırtına, hız kesmeden Çizme’de görüşmelerini sürdürüyor. Cornelius konusunda ciddi adımlar atan Trabzonspor Yönetimi, 28 yaşındaki Danimarkalı santraforu ikna etmeye çok yakın.

TRABZONSPOR'DA GERVİNHO SESLERİ

Çizme basınına göre Fildişili yıldız sezon bitiminden Parma’dan ayrılıyor. Bordo-Mavililer, her iki kanadın yanı sıra forvette de görev yapabilen 33 yaşındaki oyuncuyla temas kurdu. Gervinho gelmeye sıcak baktı. Serie A’da çıktığı 23 maçta 5 gol, 1 asistlik performans gösteren Gervinho’nun transferiyle yönetim bombayı patlatmak istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal