Trabzonspor'un Başarısı Nedeniyle Şehirde Şampiyonluk Hazırlıkları Başladı!

Süper Lig'in bitimine 12 hafta kala en yakın rakibine 14 puan fark atan Trabzonspor'un başarısı nedeniyle taraftarlar şimdiden kutlama hazırlıklarına başladı.

23.02.2022-16:40 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-16:40)

Süper Lig'in bitimine 12. hafta kala en yakın rakibi Konyaspor'a 14 puanlık fark atan ve şampiyonluğa her geçen zaman bir adın daha yaklaşan bordo mavililerin başarısı Trabzon şehrini çok heyecanlandırdı. Şehirde şampiyonluk hazırlıkları şimdiden başladı. Trabzon şehrinde yaşananlar oldukça dikkat çekti.

ŞEHİRDE BÜYÜK HAREKETLİLİK VAR

Trabzonspor'un başarısı Trabzon şehrinde büyük ses getirmekte. Trabzonspor'a gönül veren taraftarlar şehri süslerken bir yandan dikkat çeken başka gelişmeler oluyor. Trafik ışıklarındaki 'o sene, bu sene' görselleri ise yıllardır beklenen şampiyonluk açısında göze çarpmakta.


Her geçen hafta adım adım şampiyonluğa yaklaşan bordo mavili camia ve taraftarlarda büyük bir coşku ve heyecan hakim olmakta. Heyecanlı bekleyiş nedeniyle şehirde süslemeler başlamış durumda.

BAYRAKLAR ASILDI

Trabzonspor'un maçlarını oynadığı Medical Park Stadyumu'un etrafının yanı sıra şehrin caddeleri ve sokakları bordo mavili bayraklarla donatıldı. Şehirdeki bu coşku gerek Türk futbol gündeminde gerek yurt dışında büyük ses getirdi.


KAYSERİSPOR MAÇINDA TRİBÜNLER DOLU OLACAK

Trabzonspor'un, Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçının biletleri ise tamamen tükendi. Trabzonspor taraftarları şampiyonluk yolunda takımlarına büyük bir destek vermekteler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal