Trabzonsporlu Yıldız Djaniny'den Abdullah Avcı Açıklaması!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Djaniny, kulüpteki hedefleri, transfer sürecinde yaşananlar ve Teknik Direktör Abdullah Avcı hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

01.12.2021-11:41 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-12:33)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'a Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Ahli'den katılan Yeşil Burun Adalı futbolcu Djaniny, bedelsiz olarak Trabzonspor kadrosuna 2020-2021 sezonunda transfer olmuştu.

DJANİNY'NİN BU SEZON GÖSTERDİĞİ PERFORMANS

Bu sezon Spor Toto Süper Lig ve Avrupa elemelerinde toplamda 16 karşılaşmada süre alan Djaniny, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 8 asist yapmıştı.

DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR...

Trabzonsporlu yıldız Djaniny, ilgi çeken röportajında, Teknik Direktörü Abdullah Avcı,bordo mavili kulübe transfer sürecinde yaşananlar ve bu sezonki hedefleri hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;

FUTBOLA BAŞLAYIŞ HİKAYESİ

Futbol benim çocukluk hayalimdi aslında. Belki de futbolun içinde doğdum diyebilirim. Çünkü doğduğumda bütün ailem, kardeşlerim ve etrafımdaki herkes futbolla çok haşır neşir insanlardı. Her zaman futbol oynayan insanlardı. Dolayısıyla benim de aslında başka tercihim kalmıyordu bu durumda. Çocukluğumdan beri futbolun tam ortasındayım diyebilirim.

ÇOK HEYECANLANACAK POZİSYONLARDA SAKİN KALABİLİYORUM

Oyun tarzım insanlara biraz farklı gelebiliyor. Çünkü fazlasıyla sakin olan biriyimdir. Hem saha içinde hem de saha dışında sakin bir karakterim. Sahada bazen tehlikeli pozisyonlarda ya da insanların, futbolcuların çok heyecanlanmasını beklediği pozisyonlarda sakin kalabiliyorum. Bu da benim için önemli bir artı oluyor. Ama tabii ki sorumsuzluk tarzında bir sakinlik değil bu bahsettiğim. Tam aksine takım için sorumluluk alarak bunu en sakin ve en doğru biçimde yapmaya çalışan biriyim. Bende tabii ki buraya gezmeye gelmedim, buradaki hedeflerimizi farkındayım. Trabzonspor’un hedeflerinin farkındayım ve Trabzon halkını mutlu etmek için buradayım

TRABZONSPOR'A TRANSFER SÜRECİ

Takımları ve ligi tabii ki biliyordum ama bunlar çok detaylı şekilde değildi. Menajerim bana teklifi getirdiğinde şöyle demişti ' Çok iyi bir takımdan teklif aldık gerçekten hedefleri olan ve bu hedefleri için her zaman mücadeleye etmeye çalışan bir takımdan teklif geldi. ' Bunu söylediğinde ona güvendim ve gerçekten de ne kadar haklı olduğunu, taraftarların takımına ne kadar bağlı olduğunu görmüş oldum. Bu kararı almış olmaktan da çok mutluyum.  

KENDİMİ KLASİK BİR 9 NUMARA OLARAK GÖRMÜYORUM

Farklı mevkilerde oynayabilmek bana da kendimi iyi hissettiriyor. Çünkü ben kendimi klasik bir 9 numara olarak tarif etmedim hiçbir zaman. Kariyerim boyunca oynadığım pozisyonlar genelde sahte 9, ya da kanat forvet pozisyonundaydı. Trabzonspor’da ise biraz daha önde oynuyorum, biraz daha 9 numara gibi oynuyorum. Hocamız beni farklı pozisyonlarda da kullanıyor ben de her şekilde takıma yardımcı olmaya çalışıyorum.

TEKNİK DİREKTÖR ABDULLAH AVCI İLE İLGİLİ...

Hocamız her şeyden önce iyi bir insan, iyi bir teknik direktör ve gerçekten çok zeki birisi. İnsanlarla nasıl iletişim kurabileceğini bilen ve futbolculara nasıl yaklaşması gerektiğini bilen birisi. Onunla olan konuşmalarımız her zaman çok olumlu oluyor. Ne istediğini her zaman net ve açık bir şekilde ifade eden birisi. Saha dışında belki sakin birisidir hocamız ama maçlarda özellikle işler onun istediği gibi gitmediğinde hocamız bazen sinirlenebiliyor, bazen bağırabiliyor. Tabii ki bu da oyuncularından en iyisini istediği için ve takımın neler yapabileceğini bildiği için çok normal olan şeyler.

TRABZONSPOR'DA YAŞANTISI

Trabzon’da pratik olarak aslında hiçbir şey yapmıyorum diyebilirim. Çünkü antrenman sonrasında genelde dışarı çıkmayı çok sevmeyen çoğunlukla evde vakit geçiren biriyim. Ailem çocuklarımın okulu nedeniyle benimle birlikte burada değil zaten. Kardeşlerim arada sırada geliyor, ailem beni ziyarete geliyor ve bu şekilde vakit geçiriyorum.

TRABZONSPOR TARAFTARLARINA SESLENDİ

Trabzonspor taraftarına küçük bir mesaj vermek istiyorum. Bizler oyuncular olarak, hocalarımız ve burada çalışan herkes Trabzonspor isminin ve ağırlığının ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Bizler taraftarlarımızı mutlu edebilmek için sürekli en iyi şekilde çalışıyoruz. Onlardan ricam bize destek olmaları. Zaten bunu yapıyorlar ama bizim her zaman desteğe ihtiyacımız oluyor. Şampiyon olmak istiyorsak beraber olmamız gerekiyor. Onların desteğine her zamankinden de daha çok ihtiyacımız var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal