Trabzonspor’da Savunmaya Yeni İsim! Kortney Hause

Defansa iki transfer birden yapmayı planlayan Trabzonspor’un gündeminde yer alan son futbolcu; Kortney Hause... İngiliz medyasına göre bordo mavili ekip, kiralama önerisiyle Aston Villa ile iletişime geçti.

04.09.2020-16:02 - (Son Güncelleme: 04.09.2020-15:59) Trabzonspor’da Savunmaya Yeni İsim! Kortney Hause

Geçen sezonun ikinci yarısından bu zamana stoper sorunu yaşayan fakat bir türlü istenen transferi gerçekleştirmeyen Trabzonspor, lig başlayana kadar en az 1 savunmacıyı açıklayacak. Osorio ve Vitor Hugo tarafında pazarlıklar sürerken, İngiltere’den de flaş bir iddia ortaya atıldı. Ada medyası, Aston Villa’nın 25 yaşındaki savunmacısı Kortney Hause için Trabzonspor’un kiralama teklifi sunduğunu açıkladı. Takımın başında daha önce Chelsea’de uzun seneler forma giyen Eddie Newton’un bulunduğunun altı çizilirken, Newton’un İngiltere’deki pek çok futbolcuyu yakından izlediği aktarıldı. 1.91 boyundaki savunmacı geçtiğimiz sezon Premier Lig’de 18 karşılaşmaya çıktı. Solak oyuncu ile ilgili önümüzdeki zamanların hareketli geçmesi bekleniyor.

EDDİE NEWTON DEVREDE GİRDİ

İngiltere Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde forma giyen Hause, özellikle sağlam fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekiyor. Oyun kurma becerisi de üst seviyede olan Hause için Trabzonspor’un teknik direktörü Eddie Newton’un görüşmelere yardımcı olduğu aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal