Trabzonspor'da Marek Hamsik Alanyaspor Karşılaşmasında Sahada Olmayacak!

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak bordo mavililerde Marek Hamsik'in durumu belli oldu.

19.02.2022-15:03 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-15:17)

Süper Lig devi Trabzonspor'da Alanyaspor ile oynanacak olan zorlu maç beklenilmeye başlandı. Trabzonspor zorlu karşılaşmadan 3 puan alarak şampiyonluk yolunda avantaj kaybetmek istemiyor. Bordo mavililer zorlu mücadeleye büyük bir dikkatle hazırlanırken siyah beyazlılara kötü haber geldi. Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik'in, Akdeniz ekibi Alanyaspor ile oynanacak olan karşılaşmada görev alamayacağı duyuruldu.


KULÜP AÇIKLAMA YAPTI

Süper Lig Lideri Trabzonspor Slovak yıldızı Marek Hamsik ile ilgili yaptığı açıklamasında, 'Ağrıları artan ve tedavisi halen sürmekte olan oyuncumuz Marek Hamsik, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında yer almayacaktır. Abdullah Avcı'nın izniyle ülkesi Slovakya'ya giden futbolcumuz, Pazartesi günü Trabzon'a dönecek ve tedavisine burada devam edilecektir.' ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Marek Hamsik'den gelen haber zorlu Alanyaspor maçı öncesi gerek Trabzonspor takımını gerek Trabzonsporlu taraftarları oldukça heyecanlandırmış durumda. Bu anlamda yıldız isimle ilgili gelişmeler dikkatle takip edilmekte. Slovak yıldız Marek Hamsik bu sezon Trabzonspor'da sergilediği performansla gerek Trabzonspor takımının gerek Trabzonsporlu taraftarların büyük sevgisini kazanan yıldız isimlerden birisi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal