Trabzonsporlu Marek Hamsik Şampiyonluk Açıklamalarında Bulundu!

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, ülkesine şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulundu.

27.01.2022-12:23 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-12:23)

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Marek Hamsik bu sezon gösterdiği performansla gerek Trabzonspor takımının gerek Trabzonspor taraftarının sevgisini kazandı. Slovak yıldız oynadığı futbol ile büyük alkış alırken, futbolcunun performansı büyük alkış alıyor. Oynadığı futbolla Türkiye dışında yurt dışında da büyük ses getiren futbolcuyu ülkesi Slovakya yakında takip ediyor. Slovakya basını Trabzonspor'un yıldız futbolcusu ile önemli bir röportaj gerçekleştirdi.

ŞAMPİYONLUK HAKKINDA KONUŞTU

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu, Trabzonspor ve şampiyonluk ile ilgili önemli sözlere yer verdi. Futbolcu yaptığı açıklamada, 'Trabzon'a imza attığım için çok mutluyum. Kulüpteki durumum iyi ve sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Trabzon'daki koşullar gerçekten harika. Yeni bir stadyumları var ve antrenman yaptığımız yer çok iyi. Napoli ile karşılaştırılabilir çünkü orada da insanlar futbolla yaşıyor. Taraftarların nasıl bir atmosfer yaratacağını çok iyi bilmesi bana çılgınca geliyor. Yaşanan hiçbir şeyi kaçırmıyorum ve mutluyum.'

'Beni iyi karşıladıkları için çok minnettarım ve kalplerine bu kadar çabuk ulaştığım için mutluyum. Beni gerçekten şaşırttı. Galatasaray ile İstanbul'da oynadığımız maç öncesiydi. Taraftarlar, bir pankart ile beraber heykel dikmek için bekliyordu. Hiç beklemiyordum ama çok memnun kaldım. Dediğim gibi şu ana kadar her şey çok uyumlu.' şeklinde açıklamalarına son verdi.


AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Marek Hamsik'in şampiyonlukla ilgili sözleri gerek futbolcunun ülkesi Slovakya'da gerek Türk futbolunda gündem oldu. Yıldız isimle ilgili gelişmeler taraftarlar tarafından dikkatle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal