Ahmet Çakar'dan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a Destek Geldi!

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, geçtiğimiz hafta karıştığı olaylarla ve söylediği sözlerle gündeme gelen Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak hakkında söyledikleriyle kendisine destek çıktı!

19.02.2022-14:50 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-14:50)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftaya damga vuran isim Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak oldu. Adana Demirspor - Beşiktaş karşılaşmasının ardından söylediği sözlerle gündeme bomba gibi düşen Başkan Murat Sancak'a futbol dünyasından büyük bir tepki gelmişti.


AHMET ÇAKAR'DAN MURAT SANCAK'A DESTEK!

Başkan Murat Sancak ile ilgili en beklenmedik tepki ise ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan geldi. Ahmet Çakar, yaşanan olayların ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a destek verdi. Yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Murat Sancak'ın söylediklerini zaten TFF Başkanı'ndan tutun da Türk futbolunun tepesinde bulunan, Türk futbolunda herkesin birbirini tanıdığı en az 300 kişi de biliyor. Hakemler ve teknik direktörler arasında FETÖ'cü var mı yok mu bilmem, söyleniyor ama kimsenin günahına giremem. Ancak hakem atamalarının nasıl yapıldığı, perde arkasında hangi oyunların oynandığı, TFF'de kimlerin ne işler çevirdiğini sadece Sancak bilmiyor, tüm kulüp başkanları biliyor. Basındaki belli insanlar biliyor, hakemler biliyor, teknik adamlar biliyor. Ama hiç kimse konuşmuyor. Murat Sancak, birkaç defa Süper Lig'e çıkma finalini kaybettiğinde son derece beyefendi ve sağduyulu davrandı. Demek ki hem centilmen hem de hakkına razı bir adam. Beşiktaş maçından sonra çıldırdığına göre demek ki bizim de tahmin ettiğimiz, onun net bildiği bazı hokkabazlıklara isyanı var. Dolayısıyla Murat Sancak'ın isyanı aslında sessiz çoğunluğun isyanı. Başka kulüp başkanları korkuyorlar, hakemler ve TFF'den beklentileri olduğu için canları da yansa susuyorlar. Zaten canları yandığında onlara bu hokkabazlar, 'Merak etmeyin telafi edeceğiz' diyorlar ve sistem maalesef böyle yürüyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal