Trabzonspor'da Erce Kardeşler 340 Gün Sonra Sahada Yer Alacak!

Trabzonspor'da cezalı Uğurcan Çakır'ın yokluğunda kaleyi devralması beklenen Erce Kardeşler, Gaziantep FK mücadelesi ile 340 gün sonra forma hasretine son verecek.

11.11.2021-15:26 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-15:26) Trabzonspor'da Erce Kardeşler 340 Gün Sonra Sahada Yer Alacak!

Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki maçın bitiş düdüğünün gelmesinin ardından bordo mavililerin yıldız kalecisi görmüş olduğu kırmızı kart sonrası cezalı duruma düştü. Uğurcan Çakır, milli aranın ardından oynanacak olan Süper Lig maçında Gaziantep FK ile olan karşılaşmada forma terletemeyecek. Kalede Uğurcan Çakır'ın yokluğundan yedek kaleci Erce Kardeşler'in görev alması bekleniyor.

340 GÜNÜN ARDINDAN KALE ERCE KARDEŞLER'E EMANET EDİLECEK

Bordo mavililerde en son 16 Aralık 2020 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile oynana ve 2-2'lik beraberlikle sona eren karşılaşmada forma terleten Erce Kardeşler, daha sonraki zamanlarda hiçbir resmi müsabakada forma şansı bulamadı. 27 yaşındaki file bekçisi, 22 Kasım'da Trabzonspor'un oynayacağı Gazianteo FK mücadelesinde görev alması halinde 340 günlük forma hasretine son vermiş olacak.
Trabzonspor'un ikinci kalecisi Erce Kardeşler, geöen sezon 1'i Süper Lig maçı olmak üzere 1'i kupa olmak üzere 2 karşılaşmada görev almıştı.

ERCE KARDEŞLER'İN KARİYERİ

Trabzonspor'un ikinci kalecisi Erce Kardeşler, futbola Bursaspor altyapısında başladı. Ardından Dardanelspor altyapısına gitti. Ardından Bursaspor'un pek çok alt yaş kategorisinde forma terleten yıldız futbolcu Yeşil Bursa takımına transfer oldu. Fike bekçici 2013 yılında Altınordu'nun yolunu tuttu. Erce Kardeşler, Altınordu'da sergilediği başarılı performansın ardında 2019 yılında Trabzonspor'a transfer oldu. Trabzonspor ile 1 kez Türkiye Kupası ve 1 kez Süper Kupa kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal