Uğurcan Çakır'dan Fenerbahçe Galibiyetinin Ardından Liderlik Açıklaması!

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, Fenerbahçe'ye karşı derbide aldıkları 3-1'lik galibiyetin ardından liderlik ile ilgili açıklamalarda bulundu.

17.10.2021-22:14 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-22:14) Uğurcan Çakır'dan Fenerbahçe Galibiyetinin Ardından Liderlik Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor kendi sahasında oynadığı derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin karşılaşmanın ilk dakikalarında Diego Rossi ile öne geçmesinin ardından Kim Min-Jae'nin atılmasıyla birlikte 10 kişi kalması maçın dengelerini değiştirdi.

BAKASETAS DEVREYE GİRDİ!

Anastasios Bakasetas'ın önce frikikten ardından penaltıdan attığı gol ile skoru 2-1'e getirerek maçı çeviren Trabzonspor, karşılaşmanın son dakikalarında Yusuf Sarı'nın attığı gol ile 3-1 sahadan galip ayrıldı.

UĞURCAN ÇAKIR'DAN LİDERLİK AÇIKLAMASI

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, 1-0 geriye düştükleri Fenerbahçe karşılaşmasında 3-1 sahadan galip ayrılarak Spor Toto Süper Lig'de namağlup bir şekilde liderlik koltuğuna oturdukları karşılaşmanın ardından yapmış olduğu açıklamalarda ; 

' Öncelikle tüm İslam aleminin Mevlid Kandili'ni kutluyorum. Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Liderlik için fırsattı. İyi hazırlandık. Fenerbahçe'nin tüm analizlerini yaptık. Fenerbahçe erken öne geçti. Bir kırmızı kart. Oyunun hakimiyeti tamamen bize geçti. Taraftarlarımız bugün muhteşemdi. Onlara da armağan olsun bu galibiyet. Lider olmak önemli. Takım olma konusunda bazı şeyleri hızlandıracak. Çok mutluyuz. Daha çok erken ama umarım lider kalırız ve lider kaldıkça kolbastı oynarız burada. Taraftar çok güzeldi bugün. Onlara armağan olsun. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal