Trabzonspor Yönetimi Kararını Verdi! Fedakarlık Varsa Devam Yoksa Tamam

Trabzonspor yönetiminin sezon sonunda yıllık ücreti yüksek olan oyunculardan fedakarlık isteyeceği, bu talebe olumsuz yanıt veren oyuncularla yollarını ayıracağı belirtildi.

01.05.2018-09:51 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-09:48) Trabzonspor Yönetimi Kararını Verdi! Fedakarlık Varsa Devam Yoksa Tamam

Bordo mavili idareciler, maliyeti yüksek isimlere, "Fedakarlık yapan herkesin başımızın üstünde yeri var" mesajı verecek ve bu isteğe olumlu yanıt verecek tüm oyuncularla yola devam edecek.

Trabzonspor’da mali problemleri azaltmak adına yoğun mesai harcanırken, yönetim kurulu, problemli olan ekonomik durumu düzeltmek için, bankalar ve sponsorlarla yapılacak görüşmenin ardından oyuncularla masaya oturacak.

Yönetim kurulunun takımda maliyeti yüksek olan oyuncular Burak Yılmaz, Jose Sosa, Juraj Kucka ve Onur Kıvrak gibi futbolcular başta olmak üzere tüm futbolcularla masaya oturacağı belirtildi. Yönetimin futbolcularla gerçekleştireceği görüşmelerde, "Kulüp ekonomik olarak sıkıntılı dönemde. Hep birlikte takımı ayağa kaldırmalıyız. Fedakarlık yapan herkesin başımızın üstünde yeri var" mesajını vereceği ve bu çağrıyı olumlu karşılayan oyuncularla yola devam edilerek yeni sözleşme imzalanacağı ifade edildi.

Bordo mavili idarecilerin yeni sezondaki transfer politikasını da bu isimlerden gelecek yanıtlara göre belirleyeceği belirtildi.

SOSA’NIN YILLIK ÜCRETİ

Kulübün mali açıdan zor durumda bulunmasının nedenlerinden biri de oyunculara ödenen yüksek ücretler. Arjantinli Jose Sosa için Milan'a önce 1 milyon 350 bin Euro kiralama bedeli ödendi, ardından 3 milyon 400 bin Euro daha ödeyerek satın alma opsiyonu kullanıldı. 2017-2018 sezonunun ilk yarısı için 1 milyon 620 bin Euro kazanan Sosa, ikinci devre için de aynı ücreti kazanacak. Sosa'ya 2018-2019 sezonu için 3 milyon 320 bin, 2019-2020 sezonu için de 3 milyon 240 bin Euro ücret ödenmesi gerekiyor.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Spor Toto Süper Lig’de 22, Türkiye Kupası'nda da 2 karşılaşmada forma giyen Sosa, beklentileri karşılayamadı. Arjantinli oyuncu henüz golle tanışamazken, 3 asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal