Beşiktaş'ta Büyük Operasyon!

Beşiktaş, gelecek sezon kadroda düşünmediği isimlerle yolları ayırmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetimin göndermek istediği oyuncular arasında sürpriz isimler de var.

01.05.2018-09:30 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-09:13) Beşiktaş'ta Büyük Operasyon!

Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında Galatasaray’a 2-0 mağlup olarak şampiyonluğu mucizelere bırakan siyah beyazlılarda sezon sonunda bazı isimlerle yollar ayrılıyor.

Şampiyonluk yolunda Galatasaray mağlubiyeti sonrası ağır yara alan Kara Kartal’da kötü gidişin faturası; Alvaro Negredo ve Jeremain Lens’e kesildi. Bu 2 oyuncunun dışında; Mustafa Pektemek ve Vagner Love’a da şimdiden kulüp aramaya başlayın dediği bildirildi.

Sezon başında Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk ve Devler Ligi’nde de önemli hedeflerle kadrosunu oluşturan Beşiktaş, sezonun bitimine yaklaşılırken istediklerini alamadı. Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasının ardından elenen, Türkiye Kupası’nda ise hükmen mağlup olma durumuyla karşı karşıya olan, Spor Toto Süper Lig’de de işini mucizelere bırakan siyah beyazlılar sezon büyük bir operasyon yapacak. Takımda beklentileri karşılayamayan İspanyol oyuncu Alvaro Negredo ve Jeremain Lens’le yolları ayırma kararı alan siyah beyazlı yönetim, bu iki isim haricinde; Mustafa Pektemek, Vagner Love, Dinamo Kiev’e kiralanan file bekçisi Boyko ve sezon sonuna kadar Club Brugge’e gönderilen Mitrovic’in menajerlerine kulüp bulun talimatı verildi.

İLK TRANSFER FORVET BÖLGESİNE

Beşiktaş idarecilerinin, transferde öncelikli olarak forvet bölgesine bir oyuncu katmayı istediği ifade edildi. Devre arası transfer döneminde giydiği Göztepe formasıyla çıktığı maçlarda sakatlığını atlattığını gösteren Demba Ba ile anlaşmaya varan Beşiktaş’ın, Burak Yılmaz’ın transferi için de Trabzonspor’la görüşmelere başlayacağı iddia edildi.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal